Planeta Red

Whatsapp blokkerte i Iran for å tilhøre Facebook

Mange av oss forstår sannsynligvis ikke livene våre uten direktemeldinger lenger. I de fleste tilfeller har han vært stjernen i denne verden, Hva skjer. I tillegg til å være en formel for å kommunisere fritt med våre venner over hele verden, fremmes det ikke alltid av regjeringer hvis autoritærisme vanligvis er det mest karakteristiske trekket. I dette tilfellet skjer noe av det i Iran, som bare vedtekter permanent blokkering til Whatsapp.

Årsakene til å ta avgjørelsen er de som en på denne siden av verden ikke bare vil anse som mer typisk for et diktatur, men også bekymringsfullt i møte med å ikke forstå informasjons- og kommunikasjonsfrihet som en full rett. I dette tilfellet er forklaringen gitt av den ansvarlige for innholdskommisjonen som har utstedt blokkerer Whatsapp Det har vært ganske tydelig. De blokkerer det fordi det tilhører Facebook. Og Facebook er fra sionisten Marck Zuckerberg.

Hva skjer

En overlagt blokk

Trolig, hvis du vil gi det bildet av endring som ble solgt til verden etter valget for noen måneder siden, er det beste for Iran å eliminere denne absurde blokaden på WhatsApp. Imidlertid, hvis det som er ment er å følge den samme kursen som før, med de konsekvensene vi har sett så langt, og dempe protestene, noe som gjør at teknologi ikke lar dem få tilgang til mekanismene ved pålegg om en kommisjon som sannsynligvis ikke burde eksistere. , han blokkerer Whatsapp Det kunne vært en god avgjørelse.