free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp: Du kan stille den typiske tunge gruppen

abril 27, 2020

I begynnelsen av november kunngjorde WhatsApp at de hadde klart å overskride 900 millioner aktive brukere. Og blant disse brukerne kan du finne mennesker av alle slag, blant dem de typiske tunge menneskene som snakker til enhver tid i gruppeprat. Vel, i følge det som har vært kjent WhatsApp vil snart ha en funksjon for å kunne dempe brukerne i grupper.

Det er WhatsApp-grupper av alle typer og klasser: klasse, jobb, familie, sladder … Men hvis det er det en ting de alle har til felles er den såkalte "gruppevekten". Uansett årsaken som gruppen ble opprettet for, er det alltid en eller flere tunge brukere som kommenterer alt, sender absurde bilder og videoer uten å stoppe, snakke på rare timer osv.

WhatsApp lar deg dempe det tunge i gruppechatten.

Det må erkjennes at etter at Facebook kjøpte WhatsApp, edirektemeldingstjenesten har forbedret seg mye og lagt til nye funksjoner raskere som vi var vant til. Og den neste funksjonen de kunne innlemme ville være denne "tunge lyddemperen" for gruppeprat.

Det kan interessere deg | Slik sletter og deaktiverer du WhatsApp-kontoen.

WhatsApp jobber for å innlemme nye funksjoner for gruppechat

I følge den siste informasjonen WhatsApp utviklingsteam har jobbet i noen måneder for å bekjempe irriterende spam, et element som blir mer vanlig i meldingstjenesten. For øyeblikket har ikke spam noen begrensning i WhatsApp-grupper, men det kan endre seg ganske snart.

Som har skjedd ved andre anledninger, Denne nyheten har blitt kjent gjennom sitt oversettelsessenter, der det er observert at applikasjonen snart vil tillate å blokkere en bestemt deltaker eller deltakere i en gruppechat. På denne måten vil du kunne lese meldingene til resten av medlemmene i gruppen, men ikke de til personen du har blokkert.

WhatsApp lar deg dempe det tunge i gruppechatten.

Det er absolutt en funksjon som kan være veldig nyttig., siden det på denne måten ikke vil være nødvendig å stille gruppen til ro for å unngå å stadig motta meldinger eller finne deg selv etter en stund med 500 uleste meldinger. På den annen side, sikkert med denne funksjonen unngås også noen dårlige ruller, siden du kan blokkere den personen du ikke er interessert i eller som du ikke liker, i tillegg til å bekjempe spam mer effektivt.

Tror du det vil ta lang tid før denne funksjonen kommer? Vil du bruke den?