contadores Skip to content

WhatsApp er oppdatert i iOS slik at vi sender Live Photos som animerte GIF-er

Hva skjer Det er, i tillegg til den mest brukte direktemeldingsapplikasjonen i verden, en av de som gir ut mest oppdateringer. Sikkert du har sjekket. For noen uker siden fortalte vi deg at iOS-versjonen av denne appen endret plasseringen av miniatyrbildet av profilbilde, som nå ligger til venstre ved siden av den uleste meldingsdisken i stedet for å være ved siden av samtaleikonet, et aspekt som gjorde opplevelsen noe ubehagelig.

De har også kommet funksjoner for bilderedigering og dermed kunne sende dem med vårt personlige preg. Vi kan legge til så mye emojis hvordan tekst eller tegningerHer forteller vi deg hvordan du tegner og skriver på WhatsApp-bilder. Men beta-versjonen har allerede en av funksjonene som de fleste brukere har ventet på: videosamtaler fra selve applikasjonen. Nå møtes vi igjen med en ny oppdatering, og denne gangen gir det funksjoner fokusert på GIF-er, så mange brukere av Apple-telefoner vil like det.

WhatsApp er oppdatert på iOS slik at vi sender Live Photos som om de var videoer

Som jeg nevnte, denne oppdateringen fokuserer i utgangspunktet på GIF-er, de animerte bildene som er fasjonable i nettverket, fordi de tilbyr muligheten til å uttrykke mye mer enn med en emoji eller et statisk bilde. Når jeg begynner å bruke GIF-er i en samtale, synes jeg det er vanskelig å ikke sende dem fordi det alltid er en som perfekt reflekterer det jeg vil si.

Programmer som Telegram (jeg anbefaler det) har tilbudt et godt repertoar av disse bildene i lang tid. WhatsApp tar tid å implementere dem, er det nødvendig å ty til hjulet vårt fordi synkronisering med tjenester som Giphy eller Tenor. Dette fungerer foreløpig bare i land som Tyskland og aktiveres gradvis, så det tar litt tålmodighet.

WhatsApp redigerer bilder av erika

Med denne nye WhatsApp-oppdateringen finner vi interessante alternativer som strøm send som GIF de videoene som varer i seks sekunder eller mindre. Bare velg alternativet “GIF” og velg den aktuelle videoen. Men det mest slående er muligheten for send iOS Live Photos som om de var animerte GIF-er. Du må bare velge et av disse bildene og klikke på “Velg som GIF”.

Oppdateringen endrer også litt delingsmeny, som vises hvis vi berører symbolet “+”, men nyhetene er der. Som jeg nevnte, WhatsApp har allerede støtte for GIF-er, men tjenestene aktiveres i trinn. Hva synes du om denne nye muligheten for Live Photos?