contadores Skip to content

WhatsApp for iPhone lar deg dele musikk og gigantiske emojis

Appen som er anskaffet av Facebook, og den mest brukte meldingsappen over hele verden, er klar til styrke teknologisk innovasjon ytterligere.

WhatsApp støtter allerede videosamtaler, VoIP-samtaler, sending av dokumenter og raske svar. Men i tillegg vil det også tillate brukere å opprette offentlige grupper.

whatsapp-video samtaler

Langt fra å nøye seg med de fantastiske nye funksjonene, vil WhatsApp for iPhone også inneholde muligheten for del musikk og send gigantiske emojis, funksjoner som Apple Messages-appen også vil introdusere i iOS 10.

WhatsApp fortsetter å innovere på skandaløse nivåer

WhatsApp-innovasjon er selvfølgelig tvetydig. Det er riktig at iPhone-applikasjonen har brukt måneder på å rulle oppdateringer uten stopp i App Store. Men, mange av de nye funksjonene var allerede tilgjengelige i apper som Telegram, Messages eller Facebook Messenger. Det ser ut til at det sosiale nettverket har problemer med å oppdatere sine to meldingsapper samtidig.

WhatsApp-640x336

Den neste WhatsApp-oppdateringen vil tillate iPhone-brukere (som tidligere nevnt) send større emojis, del musikk, lag offentlige grupper og … bruk nevnelsene!

Disse nye funksjonene vil være tilgjengelige i betaen til WhatsApp for iPhone, hvor brukere kan dele sanger med kontaktene sine fra albumene deres som er lagret på enheten, men også via Apple Music.

Mottakeren av meldingen vil se den delte sangen i et miniatyrbilde og et musikkikonFor øyeblikket har ikke delte musikkfiler disse egenskapene.

Filtrerte bilder om den nye musikkdelingsfunksjonen på WhatsAppFiltrerte bilder om den nye musikkdelingsfunksjonen på WhatsApp

Når det gjelder de gigantiske emojiene, WhatsApp ser ut til å følge i hans “eldre” bror (Facebook Messenger når fremdeles ikke til millionene av aktive WhatsApp-brukere) og Messages-applikasjonen fra iOS 10. Det er uten tvil, en mye morsommere og morsomere måte å dele følelser og følelser på blant iPhone-brukere.

Mer om iPadizate | WhatsApp slutter å jobbe med disse iPhone-modellene

whatsapp-2

Til slutt er det verdt å merke seg det WhatsApp fortsetter å legge press, og mye, på sine konkurrenter i direktemeldingssektoren. Vi vet ikke nøyaktig alle planene hans, men med disse nye funksjonene vil mange brukere forlate Telegram for å gå tilbake til WhatsApp. Hva tror du? Tror du Telegram vil fortsette å være bedre enn WhatsApp til tross for alt? IPadizate-medlemmer er VELDIG Telegram, men vi elsker WhatsApp! ?

Spor | TGDaily