free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp for iPhone-oppdateringer med gode nyheter

abril 26, 2020

Til tross for at WhatsApp er den mest brukte direktemeldingstjenesten i verden, er det ikke et program preget av å bli oppdatert veldig ofte for å introdusere nye funksjoner. Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan Den siste store WhatsApp-oppdateringen på iPhone skjedde i april i fjor for å komme inn taleanrop, og nå kommer en ny versjon med veldig interessante nyheter.

WhatsApp er oppdatert på iPhone med gode nyheter.

Selv om det kan gå flere måneder uten å se en WhatsApp-oppdatering, må det anerkjennes at når den blir oppdatert, drar den fordel av å gjøre det på en stor måte. Denne gangen er den nye versjonen 2.12.5 ledsaget av flere forbedringer relatert til varsler, sikkerhetskopier eller taleanrop, blant annet.

De viktigste nyhetene om WhatsApp versjon 2.12.5 for iPhone

En av nyhetene som er inkludert i denne siste WhatsApp for iPhone-oppdateringen, er den brukeren har muligheten til å tilpasse varslene og stille dem for hver chat individuelt. På den annen side er det også endringer i sikkerhetskopier, der du kan ta med videoer hvis du ønsker det Innstillinger – Chatter og samtaler – Kopi av chatter i WhatsApp-innstillinger.

WhatsApp er oppdatert på iPhone med gode nyheter.

I tillegg WhatsApp har lagt til alternativet for å merke meldinger som lest eller ulest av en prat ved å skyve fingeren til høyre over samtalen du ønsker. Selvfølgelig vil dette bare sees av deg, det vil ikke tjene til at kontakten din tror at du ennå ikke har lest meldingen deres, fordi det ikke vil være slik.

WhatsApp er oppdatert på iPhone med gode nyheter.

Hvis du derimot glir fingeren litt til venstre i en samtale i WhatsApp-chatlisten, vil du se to alternativer vises: Arkiver og mer. Hvis du raskt skyver fingeren, blir samtalen arkivert, men hvis du åpner More-menyen, finner du alternativer for å dempe, sende chatten på mail, få tilgang til informasjonen til ta kontakt eller slett den, blant annet.

WhatsApp er oppdatert på iPhone med gode nyheter.

En annen nyhet med WhatsApp for iPhone er det nå Hvis de sender deg et sted, kan du se det på det større kartet før du går over i fullskjermmodus. I tillegg er dataforbruket ved bruk av taleanrop redusert.

Last ned WhatsApp på din iPhone!

Hvis du fremdeles ikke har WhatsApp på din iPhone, lar vi deg lenken for å laste den ned herfra hvis du vil. Husk det i iOS er WhatsApp-applikasjonen bare tilgjengelig for iPhone.

Hva tror du blir det neste de inkluderer i neste WhatsApp-oppdatering? Hva vil du se mest?