free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp for iPhone vil dele data med Facebook, ny seksjon og flere nyheter

abril 28, 2020

WhatsApp-applikasjonen blir gradvis et sosialt fenomen med direktemeldinger. Først kom WhatsApp Web-versjon. For noen måneder siden introduserte han VoiP-samtaler på iPhone, og for et par dager siden fikk vi vite at WhatsApp vil være gratis for livet, som grunnlegger Jan Koum antydet.

Men nå er WhatsApp tilbake i nyhetene, iPhone-versjonen vil ha den en ny meny med delt innhold og andre veldig interessante nyheter. Men før vi begynner, ønsker vi ikke å legge fra seg iPad-brukere, som nå vil kunne installere og bruke WhatsApp på sin iPad med iOS 9 takket være en videoopplæring som vi har gjort.

WhatsApp

I den nye beta-versjonen av applikasjonen er det en ny skjult funksjon som tillater oss sjekk krypteringen av meldingene våre, men WhatsApp-utviklerne planlegger å bringe flere nyheter til iPhone. En spansk utvikler, Javier Santos, har oppdaget det WhatsApp kan synkroniseres med Facebook Deling av brukerens private data, muligens for å vise personlig annonsering på det sosiale nettverket. Vi visste allerede hvordan Facebook er med hensyn til personvern til brukerne … Heldigvis vil funksjonen være valgfri.

WhatsApp 2

WhatsApp har mange nye funksjoner planlagt for iPhone

Hvis informasjonen som vi har gitt deg om de skjulte funksjonene i beta-versjon 2.12.413 ikke har virket nok, vent, det er enda mer. WhatsApp vil omfatte en ny seksjon som brukerne vil ha tilgang til sitt delte innhold gjennom i chatsamtaler.

La oss for eksempel si at vi snakker i en gruppechat med kollegene og deler et morsomt bilde eller en video. Hvis vi vil sende den samme videoen eller bildet til en annen kontakt, må vi bare skrive inn denne nye delen. På denne måten slipper vi å søke i innholdet i 10 minutter i samtaleloggen.

WhatsApp betaSkjermbilder: Javier Santos

Det delte innholdet i den nye WhatsApp-delen omfatter begge deler steder, for eksempel websider, bilder, dokumenter og videoer. I individuelle samtaler vil bare innhold med en kontakt være tilgjengelig, men i gruppesamtaler vil innhold som deles av alle chatmedlemmer vises.

Vi har kontaktet Javier Santos, Sevillian som lekket noen nyheter fra beta-versjonen, og etter hans mening kan det å dele den personlige informasjonen til brukere mellom WhatsApp og Facebook være en markedsføringsstrategi for å dra nytte av den store databasen til appen til meldinger og etablere en måte å bringe selskaper nærmere brukerne på.

Sammendrag av WhatsApp-nyheter for 2016

Så for å oppsummere litt, noen av nyhetene i WhatsApp for iPhone er:

  • Ny del av delt innhold.
  • Kontrollerer meldingskryptering.
  • Synkronisering av dataene våre med Facebook.
WhatsApp 3Skjermbilder: Javier Santos

Og i tillegg har WhatsApp andre planer for fremtiden, i følge de som er ansvarlige for den populære direktemeldingsapplikasjonen:

"Fra i år vil vi teste nye verktøy som lar deg bruke WhatsApp til å kommunisere med organisasjoner og forretningsvirksomheter der du er interessert."

Det er klart det IKKE alle endringer og nyheter om WhatsApp vil bli ønsket velkommen av brukere som eier en iPhone. Men fornyelse og innovasjon innen teknologi og mobile applikasjoner er essensielt, grunnleggende, for å holde deg på toppen av bølgen. Hva synes du om disse lekkasjene? Ønsker du en fusjon mellom WhatsApp og Facebook-data?