Whatsapp for nettbrett og flere nyheter i neste versjon

Whatsapp for nettbrett og flere nyheter i neste versjonWhatsapp for nettbrett og flere nyheter i neste versjon

Konkurranse er motoren som driver ethvert selskap, og det ville ikke være annerledes for WhatsApp. Whatsapp, til nå den direktemeldende klienten som foretrekkes av brukere i mange land, inkludert Spania, begynner å se tronen sin truet av forskjellige grunner. På den ene siden har vi uendelig mange alternativer som har dukket opp i nyere tid, og på den andre siden de få funksjonene som den offisielle WhatsApp-applikasjonen har (for eksempel fraværet av en versjon av Whatsapp for nettbrett).

Det er sant at det så ofte vises en «Whatsapp Killer», og til slutt holder den seg halvveis når den ikke forsvinner fra scenen. En sak er Telegram, som ankom med stor styrke og ser ut til å ha tømt litt. Vi foretok en sammenligning mellom Telegram og Whatsapp selv. Det ser imidlertid ut til at selv om det så ut til at Telegram kunne være den definitive “Whatsapp Killer”, har dette ikke vært tilfelle.

Selv om det ser ut til at ingen av alternativene er i stand til å slå WhatsApp, forårsaker den økte konkurransen innen direktemeldinger Hva skjer inkluderer mange nyheter og funksjoner som inntil nylig var utenkelig i en applikasjon hvis viktigste ressurs var brukervennlighet og derfor mangelen på mange alternativer, for eksempel WhatsApp.

Nå ser det ut til at det kommer til oss at det neste trinnet som WhatsApp skal ta i den nye versjonen som snart kommer ut, er muligheten for at den kan brukes på nettbrett. En av de store manglene WhatsApp byr på sammenlignet med mange andre konkurrerende applikasjoner og tjenester er manglende evne til å bruke Whatsapp på nettbrett og uten SIM i mellom. Derfor, veldig sannsynlig i neste versjon vi kan se Whatsapp for tabletter og uten at du trenger et SIM-kort.

Bortsett fra disse viktige og forventede nyhetene, vil den neste versjonen av WhatsApp ha andre nyheter som å kunne lage Bilder, videoer og lydnotater som sendes, kan forsvinne fra alle enhetene og serverne de når automatisk etter en stund. Det er også mer enn sannsynlig at den nye versjonen av Whatsapp inneholder en ny nattmodus av bruk. Det siste vil gjøre det lettere å bruke applikasjonen i mørket.

Hva synes du om disse nyhetene? Hvilken finner du mer interessant, eller hvilken gleder du deg mest til?