contadores Saltar al contenido

WhatsApp gir ut nye stiler for dine meldinger

For bare noen dager siden fortalte vi deg på iPadizate at WhatsApp skulle inkludere en ny font i applikasjonen for iOS og Android, slik det ble avslørt i den siste betaversjonen. Vel, den dagen har kommet og ikke bare kan du skrive med et annet skrifttype, de har også inkludert forskjellige stilalternativer slik at du gir et annet preg på meldingene dine.

Verdens mest brukte direktemeldingsapp har nettopp lagt til en ny funksjon som lar brukeren endre stilen på teksten som skal sendes. Så du kan velge om du vil sende en melding med fet skrift, i kursiv, krysse av den og til og med bruke en annen skrift enn vanlig.

whatsapp-options-style-3

Den nye skrifttypen som er inkludert i WhatsApp er kjent som FixedSys og det kan brukes veldig enkelt. Her forteller vi deg hvordan du bruker de forskjellige stilalternativene i WhatsApp, slik at du så snart som mulig begynner å gi et annet preg på meldingene dine.

Det kan interessere deg | 10 overraskende WhatsApp-trivia du sannsynligvis ikke visste

Slik brukes de forskjellige tekstformatene som er inkludert i WhatsApp

Telegram, hovedkonkurrenten til WhatsApp, har lenge hatt disse stilalternativene, i tillegg til en annen serie funksjoner og funksjoner. Fra en tid til her har vi imidlertid sett hvordan WhatsApp har lagt batteriene, og litt etter litt inkluderer de nye funksjoner for ikke å bli liggende igjen.

whatsapp-options-style-2

Med fet skrift, kursiv og andre stilalternativer kan du fremheve en hel melding eller bare ett ord, slik du foretrekker. Med det sagt, la oss se hvordan du bruker de forskjellige stilalternativene til å formatere meldingen før du sender den:

  • Fet skrift. Alt du trenger å gjøre er å legge til en stjerne før og etter meldingen, for eksempel: * iPadizate *.

  • Kursiv. Hvis du vil skrive kursiv, bare legg til en understreking før og etter meldingen, slik: _ iPadizate _.

  • Gjennom. For å krysse av for tekst, må du bare bruke en boble før og etter meldingen. Dette symbolet er som en lett buet bindestrek: ~ iPadizate ~.

  • FixedSys. Hvis du vil skrive med et annet skrifttype, må du legge til tre alvorlige aksenter (`) før og etter teksten.

Som du har sett, er det veldig enkelt, og de er ikke vanskelige koder å huske, ja, For at det skal fungere må du legge symbolene knyttet til meldingen, uten mellomrom mellom. Nå må vi bare vente på fremtidige WhatsApp-oppdateringer, der blant annet GIF-er og videosamtaler forventes å bli inkludert.