free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp har nå en forhåndsvisning av koblinger og mer

abril 27, 2020

WhatsApp-gutta kaster huset ut av vinduet, og inntil nylig måtte du vente, og ganske lenge, til de oppdaterte applikasjonen for å innlemme nye funksjoner og funksjoner. Men WhatsApp har mottatt oppdateringer i lang tid, som den siste der de har inkludert forhåndsvisningen av lenker, blant annet.

Verdens mest brukte direktemeldingsapp har nylig fått en iOS-oppdatering til versjon 2.12.11. I denne siste versjonen inkluderer WhatsApp forhåndsvisningen for lenker, et nytt design i delen Innstillinger og nye 3D Touch-funksjoner for iPhone 6s og 6s Plus.

WhatsApp inkluderer forhåndsvisning av lenker og mer i den siste oppdateringen.

Neste vi forteller deg mer informasjon om denne siste WhatsApp-oppdateringen, meldingstjenesteapplikasjonen som allerede har overskredet 900 millioner aktive brukere. La oss dra dit

Hovednyheter i WhatsApp versjon 2.12.11

Det kan sies at den mest interessante nyheten i den nyeste versjonen av WhatsApp for iOS er den nå er det muligheten for å legge til en forhåndsvisning av innholdet i en lenke som du skal sende til en av kontaktene dine. Forhåndsvisningen kan inkluderes eller ikke, avhengig av deg, et alternativ som allerede har eksistert i lang tid i andre meldingstjenester som for eksempel Telegram.

På den annen side har WhatsApp versjon 2.12.11 også nye 3D Touch-funksjoner for iPhone 6s og 6s Plus. Før kunne du bare bruke 3D Touch til å vise handlingsmenyen ved å trykke på appikonet, men Peek and Pop gester vil også være tilgjengelige fra nå av i samtalene dine.

WhatsApp inkluderer forhåndsvisning av lenker og mer i den siste oppdateringen.

Lagt til en nytt design på siden WhatsApp Settings noe som i stor grad forenkler systemet. Så nå er det mye mer intuitivt og enkelt å finne de forskjellige alternativene. Betyr dette at det snart vil skje en endring i det generelle grensesnittet til WhatsApp for iOS?

Endelig innen Innstillinger – Utvalgte meldinger ser du alle meldingene du har merket som favoritter eller omtalt. Husk at du bare må holde fingeren i meldingen du vil merke og klikke på stjerneikonet for å gjøre det.

Last ned WhatsApp på din iPhone

WhatsApp-appen er kompatibel med iPhone og kan lastes ned helt gratis i App Store eller ved å klikke på denne lenken.

Hva synes du om de nye funksjonene og endringene som er inkludert i WhatsApp-appen?