Uncategorized

WhatsApp, Instagram og Facebook lider av en dråpe tjenester

De viktigste sosiale nettverkene lider et plutselig fall igjen noe som har ført til at mange brukere føler en viss forsinkelse i å ville logge seg på Facebook eller Instagram, og til og med når du sender meldinger inn Hva skjer.

Alle tre søknadene hadde falt i noen uker nå, men tiden er inne. Du kan se mangelen på flytende når du laster inn innholdet i forskjellige feeder eller tidslinjer, spesielt når du laster ned bilder.

Hvordan gjenopprette en suspendert WhatsApp-konto

For øyeblikket er årsaken som forårsaket dette kutt i tjenesten ukjent, og det forventes at den snart vil bli gjenopprettet. Eller så håper vi, for i mars var Facebook, Instagram og WhatsApp nede i mer enn 20 timer.

Det som er klart er det problemet ligger i multimedietjenester og som hovedsakelig påvirker opplasting og nedlasting av filer som bilder, GIF, videoer og til og med lyd.

Vi anbefaler at hvis du merker visse pauser på Instagram, WhatsApp eller Facebook, ikke prøv å tvinge appen logger du på igjen og igjen, eller laster opp det samme bildet flere ganger, men du må legge telefonen til side i noen minutter, og du vil se hvordan alt går tilbake til det normale i løpet av minutter.

Både Facebooks fall, som Instagram og WhatsApp, er verdensomspennende fall, så kuttet i tjenesten påvirker ikke bare Spania, men Europa og Amerika er fulle av foci der det rapporteres om fall i tjenestene til de tre nevnte søknadene.

Bilde - WhatsApp, Instagram og Facebook lider av et fall i tjenestene deres

I tillegg påvirker fallene alle brukere, uavhengig av hvilket operativsystem du har på enheten din, siden tjenesten har blitt avbrutt på serverne og ikke er relatert til den mobile enheten du har i det hele tatt.

Vær det som det kan miste de har lidd Facebook, WhatsApp og Instagram Det løses allerede, og som et tips for fremtidige feil, gå til Twitter, og bare ved å skrive inn navnet på applikasjonen som ikke fungerer bra for deg, vil du få dusinvis av resultater. På denne måten vil du vite om tjenesten har fått et fall, eller det er en spesifikk svikt som bare skjer med deg.

Vær forsiktig med turen som Ryanair gir på Instagram

Svikter Facebook, WhatsApp og Instagram deg? Hva tror du kunne ha vært årsaken til fallet?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK