Uncategorized

WhatsApp lagrer samtalene våre på Google Drive

På det tidspunktet fortalte vi deg allerede at WhatsApp på iPhone lar deg lage sikkerhetskopier i iCloud, Apples skylagringssystem. Det var et spørsmål om tid WhatsApp lagrer samtalene våre på Google Drive, og det ser ut til at vi også kan lagre alle filene som kontaktene våre sender oss i skyen. Det er en veldig interessant egenskap, selv om den kan slå mot oss hvis den ikke er godt implementert.

Denne informasjonen kommer fra WhatsApp-oversettelsesnettstedet, der det er referanser til de nye funksjonene. Det kan vi lagre Whatspp-samtalene våre på Google Drive, men også bildene og videoen vi mottar. Sikkerhetskopien kan planlegges daglig, ukentlig eller månedlig, og vi bestemmer om vi vil gjøre det bare med Wi-Fi, eller hvis vi ikke har noe imot å bruke mobildata for å gjøre det. Selvfølgelig er det et bedre alternativ enn sikkerhetskopier på minnekortet, som risikerer å gå tapt hvis terminalen mangler.

Funksjonaliteten ( eksklusivt for nå Android ) Jeg synes det er interessant, men forhåpentligvis kan det konfigureres. Å ha en samtalefil for hver kontakt på Google Drive er akseptabelt, men det kan være irriterende å laste opp det enorme antallet bilder som vanligvis sendes av WhatsApp. Det er vanligvis morsomme bilder som vi sletter fra galleriet vårt i løpet av kort tid, og med det nye systemet vil vi også lide ulempen med å måtte slett alle disse tvilsomme bildene fra Google Drive.

Bilde - WhatsApp lagrer samtalene våre i Google Drive

WhatsApp lagrer samtalene våre på Google Drive, en ny funksjonalitet for en app som fortsetter å forbedre seg. Akkurat nå blir stemmesamtaler fra WhatsApp aktivert for visse brukere, og nylig ankom nettversjonen av applikasjonen. Selvfølgelig blir denne populære direktemeldingstjenesten mer avansert, og vi kan bare håpe at selskapet snart kunngjør denne integrasjonen med Google Drive og lanserer den for publikum.

Hva synes du om WhatsApp som lagrer samtalene våre i Google Drive? Synes du det er gode nyheter, eller er det nok med sikkerhetskopiene på minnekortet?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK