Uncategorized

WhatsApp lar opprette grupper på opptil 256 personer

I det siste inkluderer WhatsApp-gutta noen veldig kule funksjoner relatert til gruppechat. For ikke lenge siden fortalte vi deg hvordan du kan dempe den typiske tungvekten som finnes i alle grupper, og i dag har det vært kjent at WhatsApp vil utvide grensen for gruppepratmedlemmer til 256 personer.

WhatsApp-grupper kan være veldig nyttige for å informere flere mennesker samtidig uten å måtte gå en etter en. Familiegrupper, venner, jobb … sikkert alle WhatsApp-brukere har minst en gruppe av mer eller mindre mennesker.

WhatsApp-gruppechat utvider grensen til 256 personer.

Så langt er maksimalt antall personer som kan være en del av en WhatsApp-gruppe 99, uten å inkludere deg selv. Men tilsynelatende er de ikke nok, og grensen er utvidet til 256. Kan du forestille deg hvor gal det kan være å være i en gruppe på 256 personer?

Det kan interessere deg | Slik sletter og deaktiverer du WhatsApp-kontoen.

WhatsApp-grupper kan maksimalt ha 256 personer

WhatsApp har den siste tiden rettet oppmerksomheten mot gruppechat, og det er det litt etter litt har de blitt et flott kommunikasjonsverktøy mellom brukere, grunnen til at grensen på 99 medlemmer ville vært kort for mange mennesker.

Av denne grunn, og for å forhindre at brukerne gir opp søknaden din for å bruke andre tjenester som Telegram, der grupper kan overstige 1000 medlemmer, har utvidet grensen slik at de maksimalt har 256 personer på WhatsApp.

WhatsApp-gruppechat utvider grensen til 256 personer.

Sammenlign Telegram med WhatsApp, forskjellen mellom grensene for begge tjenestene for gruppechat er ganske stor, men etter min mening ville 256 personer være mer enn nok.

Når man ser disse grensene, er det uunngåelig å tenke på det hvis du allerede er gal når du er en del av en gruppe på 10 eller 15 personer og flere begynner å snakke, hvordan det må være å være i en gruppe på 256 personer. Hver mann for seg selv!

Hvor mange mennesker har WhatsApp-gruppen du tilhører flest medlemmer? Fortell oss i kommentarene!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK