contadores Saltar al contenido

WhatsApp oppdateres igjen med raske svar og mer

Gjennom mars måned har verdens mest brukte direktemeldingsapplikasjon mottatt flere oppdateringer, noe som var utenkelig for en stund siden. I forrige WhatsApp-oppdatering ble muligheten for å dele dokumenter inkludert blant annet, og oppdater nå for å introdusere nye funksjoner og funksjoner.

På den annen side fokuserte en annen oppdatering på å korrigere en feil som fikk iPhone til å gå tom for ledig plass i lagringsplassen. Som du kan se, I nyere tid har guttene til WhatsApp satt batteriene og slutter ikke å oppdatere søknaden sin å introdusere interessante nyheter og forbedre brukeropplevelsen så mye som mulig, og det er at andre konkurrerende tjenester som Telegram drar nytte av deg i mer enn ett aspekt.

Dette er nyheten om den siste WhatsApp-oppdateringen.

Her forteller vi deg mer informasjon om nyhetene som den nye versjonen 2.12.16 av WhatsApp for iPhone inkluderer. Og det er det selv om Den neste WhatsApp-oppdateringen var forventet å fokusere på å forbedre appytelsenSannheten er at de har overrasket alle ved å innlemme flere nye funksjoner.

Dette er nyheten om den siste versjonen av WhatsApp for iPhone!

WhatsApp versjon 2.12.16 inkluderer ikke noen nyhet når det gjelder grensesnitt og design, siden de har bestemt seg for å holde det samme siden iOS 7. Imidlertid har de tatt med noen veldig interessante nye funksjoner, noen relatert til de nyeste funksjonene som nylig ble innlemmet i tidligere versjoner.

Nå tillater WhatsApp brukeren lagre multimediafilene du mottar i applikasjonen fra informasjonsskjermen til gruppene eller kontaktene dine. På den annen side kan du dele PDF-filer fra tredjepartsapplikasjoner gjennom WhatsApp på en veldig enkel og enkel måte.

Dette er nyheten om den siste WhatsApp-oppdateringen.

I tillegg inkluderer WhatsApp versjon 2.12.16 raske svar fra varsler. Hvis du nå snakker med noen på WhatsApp og mottar en melding i en annen chat, må du bare dra varselet lett for å svare umiddelbart uten å måtte forlate den andre samtalen.

Til slutt, varsler om tapte WhatsApp-anrop vises nå i samtalene dine. En liten endring som vil gjøre det enkelt for deg å se om en venn eller familiemedlem ringte deg gjennom applikasjonen.

For øyeblikket virker det som WhatsApp fortsetter å motstå å legge til andre funksjoner som brukere virkelig liker, for eksempel animerte GIF-er eller klistremerker, som har vært til stede på Telegram en stund. Vil WhatsApp ende opp med å falle i fristelsen til å følge i fotsporene til sin mektige konkurrent igjen?