contadores Saltar al contenido

WhatsApp-oppdateringer med fotoredigering og designendringer

WhatsApp er øke frekvensen av oppdateringer, tar det du liker mest fra konkurransen og gjør det til ditt. Selvfølgelig må personen som er ansvarlig for reverse engineering disse funksjonene være veldig godt betalt av Facebook.

Det kan vi ikke benekte WhatsApp er applikasjonen som er mest brukt av brukere av smartphones så populariteten til applikasjonen vokser mye hver gang du legger til en funksjon i konkurransen. Hva gir denne oppdateringen oss igjen?

Unngå virus på WhatsApp.

WhatsApp er oppdatert igjen

Vi har foreløpig ikke muligheten til å sende GIF-er direkte fra søknaden. I denne nye versjonen har de lagt til en nytt fotoredigeringssystem der du kan skrive tekst fra tastaturet, tegne med pensler, slik at du til og med kan pixelere deler av bildene. I samme modus kan du legge til klistremerker.

Designendringer

Vi fant også endringer i grensesnittdesign. Bildet av brukerprofilen til personen vi snakker med er flyttet til venstre, sammen med den uleste meldingsdisken og bakknappen. Dermed fjerner du profilbildet til den motbydelige telefonknappen som de alltid trykker på når de vil sladder.

whatsapp-actualiacion-iphone-3

For hans del, the send knappen Den har også endret seg, den inneholder ikke lenger tekst, men et papirfly – i ren Telegram-stil.

justeringer

I innstillingene har de inkludert a nytt alternativ for å slette alle chatter, å kunne få alle samtalene i skuffen til å forsvinne fra a slag av pennen.

iPhone

Kilde | iphoneip.com