contadores Saltar al contenido

WhatsApp slutter å være kompatibel med noen iPhone

Å snakke om direktemeldinger snakker om WhatsApp, den ledende applikasjonen i sin kategori, med mer enn 1 milliard aktive brukere. Så det er ikke overraskende at WhatsApp er installert på praktisk talt alle telefoner.

Men tiden går, og det er modeller som ikke lenger er kompatible med funksjonene som brukes av denne appen, og det er derfor WhatsApp slutter å støtte noen enheter som på grunn av deres alder ikke lenger er kompatible med de nye funksjonene i applikasjonen.

WhatsApp fortsetter ustoppelig og noen iPhones kan ikke følge med

Det er noe vi allerede avanserte om sommeren, og som påvirker både iPhone og Android. Det er et logisk tiltak hvis vi vurderer at denne applikasjonen – eid av Facebook siden 2014 – har introdusert mange nye funksjoner og endringer de siste månedene.

Det siste eksemplet er ankomst av videosamtaler til WhatsApp. Men tidligere kom andre oppdateringer, for eksempel den som inkluderte nye skriftstiler for meldinger, en forbedring i sikkerhet med totrinns bekreftelse og bakgrunns audios, eller funksjonen til legg til tegninger, tekster og emoji til bilder før du sender dem.

WhatsApp videosamtaler av erika

Så det blir flere og flere gamle modeller som ikke kan få WhatsApp til å fungere ordentlig. Derfor vil selskapet fortsette med gradvis tilbaketrekking av støtte for følgende Apple-telefonmodeller: Iphone 4, Iphone 4s og Iphone 5.

Dette er enhetene som fungerer med iOS 6 versjon, men de vil fremdeles være inkompatible selv om de oppdaterer til iOS 7. Så 3G-generasjonen av iPhone blir nødt til å ta farvel med den mest brukte meldingsprogrammet i verden. I tillegg til de oppgitte grunnene, hevder WhatsApp også at denne visningen av gamle telefoner er ment konsentrere sin innsats for å tilby en bedre service til de andre modellene de har kravene.