free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp-videosamtaler er nå tilgjengelig for alle

abril 29, 2020

Den mest brukte meldingsapplikasjonen i verden mangler fremdeles funksjoner for å tilfredsstille brukere, fordi sannheten er at det sterke poenget med WhatsApp det er nettopp å være den som brukes mest og hvor vi kan finne de fleste av kontaktene våre. Det er andre meldingsapper som tilbyr veldig interessante funksjoner, for eksempel Telegram eller Google Allo, men siden de ikke har så mange brukere, har de ikke ringvirkningen som noen nyhet (uansett liten) WhatsApp gjør.

Men denne gangen snakker jeg om en viktig egenskap, veldig viktig. Det er noe mange brukere hadde bedt om på lenge, noe vi avanserte i oktober, og som på det tidspunktet bare fungerte i versjon 2.16.13 for iOS. Men nå ja, for endelig: videosamtaler kommer til WhatsApp, og denne gangen lander de for alle. I følgende video laget av kollegene fra UrbanTecno kan du se denne typen videosamtaler i aksjon.

Med WhatsApp kan du nå glede deg over videosamtaler

Teamet for denne populære applikasjonen kunngjorde for noen timer siden at videosamtaler er allerede tilgjengelig for iOS-, Android- og Windows Phone-plattformer. Som jeg nevnte er det ikke en nyhet fordi den allerede ble introdusert for en måned siden, men i betaversjoner.

Nå vurderer WhatsApp at de har testet nok og korrigert alle funksjonsfeilene i denne funksjonen, så de tror at det er på tide å lansere det stabilt for de viktigste mobile økosystemene. For å bruke denne funksjonen, er det eneste som er nødvendig at den andre kontakten også har oppdatert.

Fra selskapet – som er eid av Facebook siden 2014 – har de kunngjort denne viktige nyheten på følgende måte: "I dag er vi glade for å kunngjøre et nytt skritt vi tok for å koble mennesker, videosamtaler. I løpet av de neste dagene mer enn 1000 millioner WhatsApp-brukere de vil kunne foreta videosamtaler både hvis de bruker en iPhone, så vel som om de bruker Android- eller Windows Phone-enheter ”.

Ta en titt på | 10 Overraskende WhatsApp Curiosities du sannsynligvis ikke visste

den oppdatering som legger til videosamtaler til WhatsApp vil komme gradvis i løpet av de neste dagene, så det gjelder bare å ha litt tålmodighet til å ha denne funksjonen i den endelige versjonen av denne appen. Det gjenstår å se om de virkelig er videosamtaler med bilde og lydkvalitet, uten problemer som avbryter samtalen, men i alle fall er det et fremskritt for WhatsApp. Vil du bruke videosamtaler med denne appen?