contadores Saltar al contenido

WhatsApp-videosamtaler er nå tilgjengelig for alle

Etter måneder og måneder med rykter, faser med testing og venting, er WhatsApp videosamtaler endelig offisielle. Denne nye funksjonaliteten har tatt tid, men WhatsApp-videosamtaler er nå tilgjengelig for alle, enten det er på Android-, iPhone- eller Windows-smarttelefoner. Selvfølgelig en mest interessant funksjonalitet.

Sannheten er at videosamtalene i går begynte å nå iPhone, men nå bekrefter utviklerne det distribusjonen er offisiell. Det er mest sannsynlig at du allerede har dem tilgjengelige, men hvis de ikke var det, kommer de i løpet av noen dager, ifølge WhatsApp-uttalelsen. I prinsippet ser det ikke ut til at det er nødvendig å oppdatere appen, aktiveringen gjøres eksternt.

89,8% av spanjolene bruker WhatsApp

Dessverre implementeres WhatsApp-videosamtaler foreløpig ikke i nettversjonen av tjenesten eller i appene for Windows og Mac. Så vi står ikke overfor en erstatning for Skype når det gjelder videokonferanser, da det ikke er kompatibelt med datamaskiner.

Det er veldig enkelt å foreta en videosamtale på WhatsApp. Fra samtalevinduet med en kontakt må vi trykke et telefonikon øverst til venstre på skjermen. Så vil vi velge å ringe en videosamtale i stedet for en konvensjonell stemmesamtale, og alt vi trenger å gjøre er å vente på at samtalepartneren skal svare oss. I tilfelle det var tvil, forklarer denne animasjonen de nødvendige trinnene:

Bilde - WhatsApp-videosamtaler er nå tilgjengelig for alle

Og det kan komme flere nyheter snart, fordi det har blitt lekket ut at WhatsApp kunne imitere driften av Instagram Stories. Sannheten er at videosamtaler representerer et interessant ekstra, men vi frykter at det samme vil skje med dem som med stemmesamtaler: etter interessen for nyhet, vil de bare bli brukt på en veldig punktlig måte, siden vi allerede er for vant til å kommunisere gjennom tekstmeldinger.

Først, alle bør allerede ha WhatsApp-samtaler tilgjengelig. De jobber for oss, men hvis de ikke har nådd deg ennå, om noen dager bør du begynne å glede deg over dem. Selvfølgelig er det klart at WhatsApp ikke ønsker å holde seg stillestående, og det slutter ikke å introdusere nye funksjoner så ofte.

Hva synes du om WhatsApp videosamtaler nå som de er offisielle? Har du prøvd dem å se hvordan de fungerer?

WhatsApp beta legger til to-trinns bekreftelse