contadores Saltar al contenido

WhatsApp-videosamtaler er nå tilgjengelig på iPhone

Hva skjer er et av direktemeldingsapplikasjonene for iPhone som flere oppdateringer mottar i App Store av iOS. Uten å komme videre, forrige måned inkluderte den endelig raske svar fra varslingssenteret, sammen med andre forbedringer. Dager senere mottok WhatsApp eksporten av chatter. Men det endte ikke her …

WhatsApp-utviklerne kunngjorde nylig introduksjonen av ende-til-ende-kryptering, en ny sikkerhetssystem noe som forbedrer personvernet til brukerne på serverne til appen. Dessuten ble WhatsApp nylig oppdatert for å tillate brukere å sende Word-, Excel- og Powerpoint-dokumenter. Endelig ble muligheten for å legge til kontakter via QR-kode kunngjort, uten å måtte vite telefonnummeret deres.

videosamtaler whatsapp (1)

Og nå, i tilfelle disse innovasjonene ikke var tilstrekkelige, WhatsApp har begynt å innlemme videosamtaler på iPhone i oppdateringen til versjon 2.16.3. En fantastisk og etterlengtet funksjonalitet som blir med i VoIP-anropene som ble presentert i april i fjor.

Videosamtaler vil gradvis nå brukere

Hvis WhatsApp-oppdateringen for iPhone fremdeles ikke vises i App Store, ikke fortvil meldingsplattformen gradvis introduserer du denne funksjonaliteten så det vil ikke ta lang tid å nå enheten din.

videosamtaler whatsapp (3)

Men hvis du trodde at WhatsApp-utviklerne kom til å nøye seg med en enkelt funksjon i denne oppdateringen, tar du veldig feil … De har introdusert, ingenting mer og intet mindre, at 60 forbedringer.

Som rapportert av PasteBin, inkluderer WhatsApp alle slags forbedringer i applikasjonsytelsen, og korrigerer problemer med effekten Parallax, i forhåndsvisningen av videosamtalerforbedringer i svarer raskt og i kryptering.

videosamtaler whatsapp (1)

I tillegg vil WhatsApp nå ha en ny knapp for å gå tilbake til de siste meldingene, så hvis du leser gamle meldinger, trenger du ikke å skyve fingeren før du kommer til de siste meldingene.

videosamtaler whatsapp (2)

I tillegg lar WhatsApp for iPhone deg nå rense interne kataloger for gamle chats, slette alle sendte filer og har mottatt støtte for berøringsbevegelser i videosamtaler, selv om mer informasjon om denne siste forbedringen er ukjent.

Uten tvil, foruten videosamtaler, er den beste funksjonen i denne WhatsApp-oppdateringen for iPhone introduksjonen av ny flytende knapp for å gå tilbake til den siste meldingen. Det vil spare oss for mye tid! ?

WhatsApp for iPad

Det beste av alt er at hvis du fortsatt har Jailbreak installert på iPad, kan du glede deg over videosamtaler på en mye større skjerm enn på iPhone, og hvis du ikke har Jailbreak kan du alltid bruke WhatsApp Web-versjon. Derfor lar vi deg være her en tutorial for å lære hvordan du bruker WhatsApp på iPad med iOS 9.

whatsapp-for-ipad

Det kan interessere deg | Hvordan bruke og installere WhatsApp på iPad Mini, iPad Air og iPad Pro

Last ned WhatsApp Messenger

Du kan laste ned den nye versjonen av WhatsApp fra App Store eller fra følgende knapp som vi tilbyr nedenfor:

Som vi nevnte tidligere, WhatsApp-videosamtaler for iPhone er bare tilgjengelige for noen brukere. Oppdateringen vil imidlertid gradvis nå alle etter hvert som dagene går. Vi vil være oppmerksom på nyhetene.

Slik aktiverer du WhatsApp videosamtaler

Vi har søkt etter mer info på nettet, og vi har funnet en ganske interessant videoopplæring relatert til emnet. Prøv det og fortell oss!