contadores Saltar al contenido

WhatsApp vil introdusere en ny typografi på iOS og Android

Hva skjer fortsett å oppdatere applikasjonen din for iPhone og Android, i tillegg til de nye funksjonene for iOS, vil appen ha et nytt skrifttype.

Som vi nylig publiserte, vil WhatsApp inkorporere videosamtaler i iOS-appen sin for iPhone, og vil tillate brukere å sende GIF-er, gigantiske emojier og til og med dele sanger med kontaktene sine. Men mange av endringene vil komme internt, i form av skjulte funksjoner.

Whatsapp-640x336

Og en av de skjulte funksjonene til den nye beta-versjonen av WhatsApp er muligheten for bruk en annen type skrift i chatsamtaler iOS og Android.

Denne WABetaInfo-tweeten avslørte den informasjonen:

Etter spørsmål fra brukere på Twitter, fra WABetaInfo, klargjorde de at for å bruke den nye WhatsApp-typografien, måtte du bare skriv symbolet `tre ganger skriv deretter meldingen og skriv inn det samme tegnet tre ganger.

5788ae2f80667-ispazio-62-750x389

FixedSys-fonten ble introdusert i WhatsApp-koden som en skjult funksjonalitet, og nå ser det ut til å ha blitt etablert i en beta-oppdatering for brukere. Som tidligere nevnt og godt støttet av TechFirstPost, vil det være andre nyheter som videosamtaler, GIF-er, sosiale omtaler og gigantiske emojis. Alle disse funksjonene er tilgjengelige i koden for intern betatesting og vil bli gitt ut periodisk og gradvis i appen.

whatsapp-er-oppdatert-for-iphone-6-og-iphone-6-pluss

Den nye WhatsApp-font er innlemmet i andre tekstformater som nylig er lagt til WhatsApp, for eksempel tekst med fet skrift, kursiv, understreking og gjennomgående. Alle disse formatene har kombinert opptil 15 typografimuligheter til brukerne.

Takket være de nye formatene og den nye WhatsApp-font, kalt FixedSys, vil brukerne kunne kommunisere med hverandre ved å etablere et ekstra nivå med alternative alternativer og med variasjoner i samtalene. Det er virkelig gøy!

2016-07-15_111937

Hvordan bruke de nye WhatsApp-tekstformatene

Bruk følgende symboler for å bruke alle WhatsApp-tekstformatene i begynnelsen og slutten av meldingene på iOS og Android:

Fet skrift: *

Kursiv: _

Gjennomført: ~

FixedSys-typografi: `(3 forekomster)

Fast

Videoopplæring: hvordan bruke tekstformater på WhatsApp

Slik bruker du WhatsApp på din iPad

Men WhatsApp kan ikke bare brukes på en iPhone, eller en Android-smarttelefon, den er også tilgjengelig for iPad!

Vil du finne ut hvordan? Ta en titt på videoen!

Har du allerede prøvd de nye tekstformatene? Og den nye typografien? Husk at “FixedSys” -typen er tilgjengelig i beta-versjonen, men veldig snart vil den være tilgjengelig for alle iOS- og Android-brukere.