Uncategorized

WhatsApp vil legge til en funksjon for å endre telefonnummeret ditt

WhatsApp, den kjente chat-applikasjonen, fortsetter å utvikle og implementere nye funksjoner med sikte på å forbedre brukeropplevelsen på de forskjellige tilgjengelige mobilplattformene. Det ser ut til at forutsetningen til WhatsApp er å fornye eller dø.

Relativt nylig presenterte WhatsApp sine nye stater, senere fant vi ut at applikasjonen vil inkludere geolokalisering i sanntid. I tillegg har det blitt avslørt at andre funksjoner vil ankomme, for eksempel tekstformat og sletting av sendte meldinger.

Og nå ser det ut til WhatsApp vil implementere en ny funksjonalitet for å endre telefonnummeret i sin applikasjon i både iOS og Android og Windows 10 Mobile. Vil du vite hvordan det vil fungere?

WhatsApp og dens nye funksjon for å endre telefonnummer

WhatsApp gjennomfører tester for å inkludere funksjonalitet som vil spare deg for alvorlig hodepine når det gjelder å endre telefonnummeret ditt. Siden WhatsApp-kontoen din er koblet til nummeret ditt, er det ganske slitsomt å gi kontaktene dine beskjed om at du har endret nummeret ditt.

Hva skjer

Utvikleren bak WhatsApp har kommet med en ny metode for å lette overgangen, og tester en funksjon som vil varsle alle dine venner og / eller familie om at du har endret telefonnummer.

Funksjonen for endring av telefonnummer ble funnet av @WABetaInfo i betaversjon 2.17.130 for

Denne interessante WhatsApp-nyheten lar deg endre telefonnummeret ditt direkte fra applikasjonen uten å miste chatsamtalene dine og heller ikke annen informasjon om kontaktene dine.

Det vil være tre alternativer du kan velge mellom i denne funksjonen:

  • Del det nye telefonnummeret med alle kontaktene dine.
  • Velg kontaktene du vil dele nummeret med.
  • Ikke informer noen bruker om endring av telefonnummer.

Til slutt er det verdt å merke seg at funksjonaliteten for å endre telefonnummeret ditt på WhatsApp vil være deaktivert som standard, så du må aktivere det fra konfigurasjonen når du endrer nummeret.

Kilde | NDTV-dingser


Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK