contadores Skip to content

WhatsApp vil legge til offentlige grupper og gigantiske emojis på iOS

WhatsApp kunne oppdateres ganske snart for å legge til nye veldig interessante funksjoner. Siste informasjon antyder det Offentlige grupper, større emoji vil snart bli lagt til, og musikk vil også bli hørt i appen.

Noen bilder publisert av en tysk blogg er de som har vekket alarmen om den mulige nyheten om de kommende WhatsApp-oppdateringene. Når det gjelder sangene, ser alt ut til å peke på Brukere kan dele med kontaktene sine hvilken som helst sang de har på iPhone, så vel som de de har på Apple Music.

whatsapp-proximas-novedades-2

Ved å dele en sang, det vil dukke opp en liten spiller som lar mottakeren lytte til den uten å måtte forlate WhatsApp. Men uten tvil er de mest slående nyhetene offentlige grupper og gigantiske emojier.

Mer om iPadizate | WhatsApp slutter å jobbe med disse iPhone-modellene

Offentlige grupper, store emojier og omtaler vil komme til WhatsApp

Selv om WhatsApp er den mest brukte direktemeldingsapplikasjonen i verden, må man erkjenne at det er mange aspekter der Telegram tar en ganske fordel. For eksempel med klistremerker, animerte GIF-er, offentlige grupper …

whatsapp-proximas-novedades-3

I følge ryktene den populære plattformen vil legge til støtte for større uttrykksikoner eller emoji. På den annen side ville de også bli med på chatten til offentlige grupper, som man får tilgang til via en lenke, som det skjer i Telegram.

whatsapp-proximas-novedades-4

Men saken ville ikke være her, siden det ser ut til å være det WhatsApp vil også tillate å trekke oppmerksomheten til en bruker ved å nevne den ved å bruke “@” etterfulgt av brukernavnet, som det skjer på Twitter eller også på Telegram. Og er at brukerne av den viktigste konkurrenten har disse egenskapene i ganske lang tid.

Som du kan se, WhatsApp ønsker ikke å bli igjen, og litt etter litt inkluderer det nye funksjoner og funksjoner. På denne måten kan du fortsette å konkurrere side om side med andre alternativer som Telegram, som har gått veldig hardt.