free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp vil motta videosamtaler i 2017

abril 29, 2020

Etter mange måneder med venting og rykter her og der, endelig den markedsledende meldingstjenesten har bekreftet mistankene: De etterlengtede videosamtalene for WhatsApp kommer neste år, ja eller ja. Siden Facebook overtok rettighetene til appen for mer eller mindre for 2 år siden, veksten i antall brukere har ikke vært så uttalt som det var i begynnelsen, som forventet. I tillegg, med avgangen til en sterk rival som Telegram, lider grafen av gode resultater de siste månedene.

Vi har allerede hørt flere rykter og lekkasjer om det 'berømte' og lengtet etter videosamtaler på WhatsApp, og i dag kan vi bekrefte at applikasjonen vil gjennomgå en større oppdatering i løpet av 2017 som vil legge til denne funksjonen for alle brukere. På denne måten ville WhatsApp fortsette å kjempe mot Apples Facetime, Microsofts Skype, Facebooks Messenger og Googles Hangouts. Husk det WhatsApp har allerede mer enn 1 milliard aktive brukere hver måned og at taleanrop ble implementert for ikke lenge siden, som de bruker mer enn 100 millioner ganger hver dag.

Selv om det lille WhatsApp-selskapet ikke er like millionær som de store selskapene som styrer California, har det allerede 160 arbeidere på hovedkvarteret. Selv om selskapet, både aktivt og passivt, har erklært det er helt uavhengige av FacebookDe bekrefter at de har hjulpet dem i spørsmål om teknologisk innovasjon.

Facebook og WhatsApp

Den virkelige fordelen med WhatsApp videosamtaler vil være full integrasjon med både appen og telefonboken. På denne måten vil vi ha ett sted WhatsApp-kontaktene våre og de som ikke har appen installert på terminalen sin, og kunne ringe både via tale og video til hvem vi vil, så lenge de har WhatsApp og tilkobling til nettverket. Så vi må bare vente til den offisielle lanseringen og datoen for oppdateringen for å glede seg over denne funksjonen mer enn forventet, lengtet etter.