contadores Skip to content

WhatsApp vil tillate videosamtaler fra mer enn 4 brukere snart

whatsapp

Videosamtaler har i disse dager blitt begrenset til søndagsmåltider med familie og øl når du forlater jobb med venner, og det er den enkleste og nærmeste måten å holde kontakten på. Selv om det er flere plattformer å utføre dem, enten av vane eller fordi det er den mest brukte meldingsappen flertallet av brukerne har valgt WhatsApp som sin app for å ringe referansevideo.

Dessverre har det en begrensning som vi allerede har diskutert i veiledningen vår om hvordan du kan ringe videosamtaler gjennom WhatsApp, og det er det til dags dato støtter ikke appen mer enn 4 brukere samtidig.

Det ser ut til at meldingens app par excellence har innsett begrensningen som dette innebærer i dag, og i henhold til det de rapporterer på WABetaInfo-portalen, har de allerede begynt å tillate en større begrensning av brukere per videosamtale.

For øyeblikket det er ingen utgivelsesdato for denne nye oppdateringen, men vi antar at WhatsApp vil jobbe mot klokka for å bringe det til allmennheten så snart som mulig, og dermed hindre brukerne i å gå til en annen app. En annen nyere innovasjon som allerede er tilgjengelig, er den nye overskriften i samtaler, som nå indikerer det samtalen vår er kryptert punkt til punkt som om det var en skriftlig melding.

På den annen side, hvis du er en bruker av iPhone, iPad eller Mac og ikke ønsker å vente på at WhatsApp lanserer oppdateringen, kan du dra nytte av FaceTime, den opprinnelige Apple-appen for å ringe og videosamtaler som støtter opptil 32 deltagere samtidig.