contadores Saltar al contenido

WhatsApp vil tvinge brukere til å installere oppdateringen

WhatsApp er en av de beste direktemeldingsappene for iPhone, om ikke de beste. Fra Facebook vet de det, og det er derfor i det siste appen slutter ikke å motta stadige oppdateringer med nyheter, i det minste veldig kontroversielle.

Uten å gå lenger, nylig måtte WhatsApp-utviklerne rette opp en feil som forlot iPhone-en uten lagring, senere fikk appen en oppdatering for å få raske svar fra varslene. Endelig innlemmet WhatsApp også muligheten for å dele dokumenter fra iPhone.

whatsapp

Ja, noen av nyhetene er veldig interessante. Men andre er ikke så mye. Faktisk planlegger Facebook å dele private data om WhatsApp-brukere på det sosiale nettverket, en funksjon som ikke alle vil like og som kanskje kan være relatert til salgsfremmende reklame. Men det er fortsatt mer, nå WhatsApp vil tvinge oss til å installere oppdateringene dine …

whatsapp

Den nye krypteringen av ende-til-ende-meldinger

WhatsApp har implementert et nytt datakrypteringssystem basert på ende-til-ende-kryptering. Takket være denne personvernen Det er umulig å gjennomgå innholdet i samtalene fra WhatsApp-servere. Men nå, hvis vi ikke oppdaterer appen, vil vi ikke lenger kunne lese meldingene.

whatsapp

Som vi blir informert om fra ADSL Zone, vil et nytt alternativ vises “Sikkerhet” som lar brukerne vite hvilke samtaler som bruker end-to-end-kryptering. Systemet har vært aktivert i noen tid, men det er fremdeles brukere som bruker en utdatert versjon av WhatsApp.

whatsapp

Av samme grunn, for å fortsette å bruke WhatsApp-appen for iPhone, må iOS-brukere gå, ja eller ja, gjennom App Store for å installere nye oppdateringer hvis vi ikke vil at mottak av meldinger skal blokkeres.

Relatert | Hvordan bruke og installere WhatsApp på iPad

Så du vet at hvis noen av familiemedlemmene dine slutter å svare på meldingene dine, kan det hende at de må laste ned den siste oppdateringen fra app store.

Til slutt er det viktig å fremheve det Det vil IKKE være nødvendig å installere de nyeste versjonene av WhatsApp, men versjonen som tilbyr brukerne ende-til-ende-kryptering for samtaler. Tror du dette er et initiativ fra utviklerne? Er det rettferdig å tvinge oss selv til å installere oppdateringen? Beskytter WhatsApp personvern og sikkerhet for brukerne? Se deg i kommentarene!