free estadisticas Saltar al contenido

WhatsApp Web Endelig tilgjengelig for iPhone

abril 26, 2020

WhatsApp Messenger Det er en av de mest populære og mest brukte direktemeldingsapplikasjonene internasjonalt. Appen oppdateres jevnlig med interessante funksjoner og nyheter som VoIP-taleanrop eller WhatsApp Web-tjenester.

Til nå var tilgangen til nettversjonen av WhatsApp bare tilgjengelig i Safari fra OS X (i Apple-selskapets panorama). Jailbreaking ble pålagt å bruke disse tjenestene fra en iPhone, men til slutt ser det ut til at det Den offisielle iPhone-lanseringen begynner å bli implementert litt etter litt i forskjellige land.

WhatsApp Web på iPhone

Noen iOS-brukere har allerede fått tilgang til WhatsApp Web fra deres iPhone. Nedenfor forklarer vi hvordan du konfigurerer og synkroniser appen din for å kunne bruke denne nye funksjonaliteten.

WhatsApp Web er nå tilgjengelig på noen iPhone

Hvis du er en av de første heldige som kan få tilgang til WhatsApp Web fra din iPhone og du ikke vet hvordan du gjør det, fra iPadizate forklarer vi det for deg i noen få enkle trinn.

WhatsApp-innstillinger

Det første du bør gjøre er å åpne WhatsApp Messenger-applikasjonen på iPhone-en din. Når dette er gjort, må du nå klikk på "Innstillinger" og gå til den nye delen "WhatsApp Web".

For å aktivere WhatsApp Web-tjenester, applikasjonen kobles via iPhone til PC eller Mac-plattform for å synkronisere meldinger. Dette lar deg sende og motta meldinger fra nettleseren og se samtaler på forskjellige enheter.

WhatsApp Web på PC

Mer om iPadizate | WhatsApp Web: Lær hvordan du bruker den

Denne nettjenesten til WhatsApp-appen Den har også kommet til Android, og er tilgjengelig på Windows Phone og noen Nokia-smarttelefoner.

Last ned WhatsApp Messenger

Den siste tiden har WhatsApp-applikasjonen mottatt veldig interessante oppdateringer, og nylig ble ChatSim-kortet introdusert for å chatte hvor som helst i verden. Hvis du vil laste ned denne gratis meldingsappen, kan du gjøre det herfra:

Har du allerede vært i stand til å bruke WhatsApp Web fra din iPhone? Hva synes du om denne nye WhatsApp-meldingstjenesten? Delta i kommentarene, takk!

Kilde | MacRumors