WhatsRed for iPhone, iPad og iPad Mini – iPadizate App of the Day

Whatsred er vår app for dagen … Flat!

Hva vil du gjøre idag? Har du lyst på å feste? Vil du helst gå til middag på en restaurant? Med WhatsRed-applikasjonen kan du finne alle de beste planene med rabatter, tilbud, kampanjer og de mest ville festene i nærheten.

Det er en helt gratis applikasjon for iPhone, iPad og iPad Mini som er tilgjengelig for øyeblikket i Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Bilbao, Zaragoza, Sevilla og Malaga. Krever iOS 7 eller nyere versjoner installert og har vært utviklet av Jabilbera SL og Coca-Cola.

whatsred-iphone (1)

Finn og oppdag de beste planene i byen din

Takket være henne kan vi det oppdag hvilke “planer” som er tilgjengelige i vårt område og se etter de planene som passer vår smak. Med denne appen er det veldig enkelt å finne fritidsaktiviteter som passer deg.

whatsred-iphone (2)

Hovedmålet med denne appen er bringe brukerne nærmere sektorene for gjestfrihet og fritid, to sektorer som blomstrer i vårt land takket være nye teknologier. Og applikasjonene har mye å gjøre, siden det er mange apper som lar oss kommunisere med andre brukere, bli kjent med restauranter eller til og med møte opp.

whatsred-iphone (1)

Whatsred har allerede gjort det mer enn 3000 fritidsplaner å spise, gå ut for å drikke, gå på fest, gå på kino eller på konsert.

Hvordan fungerer appen?

Først av alt må vi logge inn med vår Coca Cola-konto (eller registrere), umiddelbart etter applikasjonen vil tilby oss en veldig enkel mini tutorial der driften og betydningen av hvert ikon og grensesnittelementer blir forklart for oss.

whatsred-iphone

Når vi ser etter en plan, kan vi gjøre det ved forskjellige filtre: by, restaurantnavn, dato … Når vi har funnet planen som vi liker mest, må vi sjekke alternativet Jeg vil ha det! Og hvis vi ønsker det, kan vi merke det som en favoritt til andre anledninger. Appen gir oss en veldig enkel måte å vite “Hva er rødt?” I byen vår.

Whatsred på video

Du kan ikke gå glipp av kampanjevideoen til Coca-Cola Iberia med den nye applikasjonen:

Last ned Whatsred for iPhone, iPad og iPad Mini

Få applikasjonen helt gratis fra følgende nedlastingsboks:

Har du allerede prøvd applikasjonen? Hva synes du om dette initiativet?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene ved å bruke knappene som vises øverst i denne publikasjonen. Tusen takk!