Wii U, pris, funksjoner og spesifikasjoner

Wii U, den nye Nintendo-konsollen, har blitt presentert med mange nye funksjoner, og det er at japanerne ønsker å gjøre denne konsollen like vellykket som forgjengeren den gangen. Foreløpig, det vi kan forsikre deg er at den nye konsollen Nintendo vil være tilgjengelig i vårt land den 30. november, enda tidligere enn i Japan, noe som allerede tiltrekker oppmerksomhet. Hvis du vil vite alle detaljene i Wii U, fortsetter du å lese …

Nintendo igår kunngjorde gjennom sitt offisielle nettsted lanseringen av sin nye konsoll, the Wii U, som vil se lyset i USA i midten av november, før andre steder i verden. Konsollen kommer med en spillkatalogs blant som skiller seg ut Fifa 13, Mass Effect 3: Special Edition, Nintendo Lans eller Nye Super Mario Bros U, i tillegg til andre spill som vil komme senere, som forventet Assassin’s Creed 3, eller Bayonetta 2, som utelukkende vil bli utgitt for Nintendo-konsollen.

Wii U-funksjoner

Den nye Nintendo-konsollen vil komme fram i lyset to modeller annerledes. Den første av dem, den billigste, blir det hvit farge, og vil ha 8 GB intern lagring. Angående modellen Premium, vil det være farget svart og lagringskapasiteten vil nå 32 Gb. Denne versjonen vil gi tilgang til Nintendo Lands og også til Nintendo Network Premium, med interessante rabatter på nedlastbare spill.

Begge konsollene vil også ha med seg den nye tjenesten Nintendo TVii, som vil tilby internettjenester integrert i selve konsollen, for eksempel tilgang til filmer eller serier gjennom Netflix. Denne tjenesten er bekreftet for OSS, så vi vet ikke om det vil være tilgjengelig i resten av verden. Konsoller kommer selvfølgelig med en Wii U Gamepad, den store nyheten i denne nye utgaven, siden fjernkontrollen har endret seg fullstendig og nå bringer en liten skjerm.

Wii U Tilgjengelighet

De to modellene av Wii U vil bli utgitt samtidig, først i OSS, hvor de vil være tilgjengelige fra dagen 18. november, og senere Europa, dagen 30. november. Merkelig nok er det siste landet som mottok Wii U, stedet der det ble opprettet, Japan, som vil ha konsollen til salgs dagen 8. desember.

Wii U-konsollspesifikasjoner

Wii U-pris

De priser av de forskjellige modellene og pakningene som vil bli solgt i Spania er følgende:

Pris for Wii U 8 Gb for 299 euro

Pris for Wii U Premium 32 Gb for 349 euro

Pris for Wii U Pack-konsollen 32 Gb + Zombie U-spillet for 389 euro (bare i spillet)