Wiko FIZZ, en dual-core Android-smarttelefon til 79 euro

Ikke alt kommer til å bli high-end, på Android finnes det også rimelige smarttelefoner som Wiko FIZZ. Denne Android-smarttelefonen har en pris på 79 euro.

Wiko FIZZ er en terminal av inndataområde perfekt for deg som kommer inn i smarttelefonens verden. Det gjør det også mulig å sette inn to SIM-kort for å ha to telefonnumre.

Smarttelefonen har en 4 tommers skjerm med en oppløsning på 280×800 piksler. Potensielt har Wiko FIZZ en 1 GHz dual-core prosessor som fungerer perfekt med Android 4.2.2, som er den versjonen som kommer som standard.

Bilde - Wiko FIZZ, en dual-core Android-smarttelefon for 79 euro

Telefonen har en vekt på 122 gram og dimensjoner 127,5 x 63,7 x 10,4 millimeter. På sin side kameraet er 5 megapiksler med Flash Og frontkameraet tilbyr VGA-oppløsning. Selvfølgelig inkluderer det WiFi, Bluetooth 4.0 og GPS-tilkobling. Den har også 4 GB intern lagring, som kan utvides med microSD-kort. Batteriet er 1500 mAh som tilbyr opptil 11 timer i samtale.

Som vi sier Wiko FIZZ er To simkort Selv om den ikke har 4G-tilkobling. bærer Android 4.2.2 Foreløpig, la oss håpe at den oppdateres til Android 4.4 KitKat, selv om den ikke er spesifisert.

Wiko FIZZ, pris og tilgjengelighet

Han Wiko FIZZ er allerede tilgjengelig i Spania for en pris av 79 euro gratis. Den er tilgjengelig i hvitt eller svart. Wiko-merket er europeisk og har flere smarttelefoner med støtte i vårt land.