Wiko Tommy 3 Plus, ny økonomisk mobil og dette er dens egenskaper

I dag har vi med oss ​​en ny mobil fra det franske selskapet Wiko Mobile. Det handler om Wiko Tommy 3 Plus, en rimelig terminal som forbedrer den velkjente standarden Tommy 3. Vi skal kjenne detaljene til denne nye terminalen …

Wiko Tommy 3 Plus.  KjennetegnWiko Tommy 3 Plus. Kjennetegn

Wiko Tommy 3 Plus Funksjoner

Disse er kjennetegn ved Wiko Tommy 3 Plus:

Display og design

De Wiko Tommy 3 Plus skjerm Den leveres med moderne spesifikasjoner angående design og dimensjoner. Terminalen har en 5,45 tommers diagonal og 18: 9-format. Fronten er beskyttet med 2,5D buet glass. Vi ser ikke det berømte hakket, som også er perfekt, og kantene er slanke, noe som gir det elegante utseendet. De tekniske spesifikasjonene på skjermen er ikke verst for en telefon på inngangsnivå. Vi har en IPS LCD-panel 5-punkts multi-touch, med a HD + oppløsning 1440 × 720 piksler, som kombinert med sin kompakte diagonal gir oss en 295 PPI piksel tetthet (nesten 300), som oversettes til et kvalitetsbilde, skarpt og godt pikslert.

Som design har terminalen en elegant finish laget av polykarbonat. Profilen er 8,4 mm tykk, og opptil 4 fargevarianter er tilgjengelige: rød, gull, grønn og blank svart.

Minne, prosessor og operativsystem

I maskinvareområdet har telefonen komponenter som kan tilby et anstendig ytelsesnivå. De minne for wiko tommy 3 pluss har 2 GB RAM og 16 GB ROM, sammen med en firkjerneprosessor MediaTek MT6739WA ved 1,3 GHz. Dette brikkesettet er en versjon av MT6739 med litt mindre strøm (1,3 GHz vs. 1,5 GHz). Det fungerer sammen med PowerVR GE8100 grafikkort. Det er forstått at operativsystemet Android 8.1 Oreo (med Wiko-tilpasning) fungerer i terminalen.

Batteri

De wiko tommy 3 pluss batteri Den er laget av litiumpolymerer (Li Po), og har en 2900mAh kapasitet. Dette batteriet fungerer feilfritt i sammenheng med mindre krevende maskinvare. Dermed tilbyr det en autonomi på 204 timers ventetid eller opptil 18 timers taletid. Utmerket!

kameraer

De Wiko Tommy 3 Plus hovedkamera ha en enkel 13 MP sensorMed f2.0 objektiv blenderåpning og autofokus, auto HDR, autoscenes deteksjon, profesjonell modus, ansikts skjønnhet, time-lapse fotografering og 4X digital zoom. Du kan spille inn videoer med 1080p ved 30 fps, og det mangler ikke LED-blitsen. Henviser til foran kamera, det er 5 MP, og noe interessant er at den også har en LED-blits. Dette er nyttig og attraktivt for selfies.

tilkobling

Terminalen har 4G LTE Cat 4-tilkoblingsmuligheter, enkeltbånd Wi-Fi n, Bluetooth 4.2 og GPS og AGPS navigasjon. Det er ingen mangel på Dual SIM (Micro SIM) spor, MicroSD spor (opptil 128 GB), MicroUSB 2.0 port med OTG og 3,5 mm jack. Den har en FM-radio, og blant sensorene er akselerometer, magnetisk sensor, nærhet og lys. Personvernfunksjonen er gitt av Face Unlock.

Wiko Tommy 3 Plus.  PrisWiko Tommy 3 Plus. Pris

Wiko Tommy 3 Plus Pris

Han Wiko Tommy 3 Plus-pris Det vil være mellom 120 og 130 euro, noe som er et annet insentiv i denne enheten.

Konklusjoner og meninger om Wiko Tommy 3 Plus

Wiko Tommy 3 Plus Det er et smarttelefon med inngangsnivå med anstendige generelle funksjoner. Vi kan ikke snakke om fremragende spesifikasjoner, men vi kan snakke om en mobil som ikke skuffer i hverdagslige oppgaver og i kontinuerlig bruk av dag til dag, og dette ga et elegant design, en god skjerm og en utmerket pris.

Wiko offisielle nettsted i Spania.