Windows Phone 8 mottar snart Hulu Plus

Windows Phone 8 Du vil snart motta Hulu Plus, en komplett streamingvideo-tjeneste.

Windows Phone 8 vil motta Hulu Plus ganske snart

Windows Phone 8 vil motta Hulu Plus ganske snart

Det er tydelig at enhver modell av smarttelefon kan oppnå en grad av suksess eller annen, hovedsakelig på grunn av operativsystemet den har. I dag tar Android og iOS det meste av kaken.

Og er at begge operativsystemene har et enormt antall applikasjoner av alle slag som gjør dem virkelig veldig attraktive for alle typer brukere.

Derfor får Windows Phone 8 batteriene og snart kunne motta Hulu Plus, en komplett applikasjon basert på streamingvideoer som lar oss få tilgang til en utallig mengde innhold av alle slag.

For å være mer spesifikk, er det ikke overflødig å si at slik informasjon kommer direkte fra selskapet som er ansvarlig for slik tjeneste, som bekrefter at de de siste månedene har jobbet veldig hardt med å utvikle søknaden for Windows Phone 8 og at det bør lanseres på ganske kort tid.

Foreløpig er denne tjenesten tilgjengelig for iOS, Android-plattformer så vel som for PC.

Det er heller ikke overflødig å si at denne applikasjonen tilbyr oss gratis funksjoner som vi kan utvide i henhold til våre behov ved å betale det tilsvarende beløpet.

Med dette nye tilskuddet Windows Phone 8 Øker repertoaret med applikasjoner til å bli mer og mer, et bredere og bredere gap i verden av operativsystemer for mobile enheter.

Herfra, fra Planetared, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter som er direkte relatert til dette nye tilskuddet til Microsoft mobile operativsystem.

Hva synes du om tilsetningen av Hulu Plus til Windows Phone 8?.