Windows Phone slår BlackBerry for å komme på tredjeplass

Windows Phone slår BlackBerry. IDCs resultater indikerer at den siste mobilt operativsystem Microsoft slutter med det som en gang var uslåelig. BlackBerry går over til fjerde plassering.

Selvfølgelig, Android Det er fortsatt den ledende med 75% av verdensmarkedsandelen. Så følger det iOS Apple med en markedsandel på 17,3%.

Men høydepunktet er det Windows telefon Overgår BlackBerry til å ta tredjeplassen. I følge dataene er det systemet som vokser mest sammenlignet med 2012. Den gamle Windows Mobile, nå kjent som Windows Phone, når 3,2% av markedet.

Heller ikke lanseringen av BlackBerry 10 Det har vært i stand til å stoppe den nedgangen som det kanadiske selskapet har lidd. Markedsandelen er fortsatt på 2,9%.

Vi skal heller ikke glemme Symbian, som allerede registrerer en nedgang på 88,5% og etterlater den med mindre enn 1% av markedsandelen. Nokias proprietære operativsystem er også bestemt til å forsvinne.

Relaterte innlegg: -Nokia Lumia 925 er nå offisiell -Android Studio, det nye miljøet for utviklere -BlackBerry Messenger for iPhone og Android