Wolder presenterer i Spania to nye smarttelefoner

Det spanske selskapet Wolder Elektronikk har nylig lansert sine to første smarttelefoner i Spania, som representerer Wolder hele tilgangen til markedet for mobilterminaler.

Det er to terminaler med Android 4.2 Jelly Bean, 3G-tilkobling, Dual Core-prosessor og hvis modeller heter mismart WINK og mismart SMILE.

Wolder misforstår WINK

Denne smarttelefonen har en 5-tommers skjerm med en oppløsning på 854 x 480 piksler. Den har en Dual Core 1,2 Ghz-prosessor, et 512 Mb RAM-minne og en utvidbar intern intern lagring på 4 Gb.

Det har også et 8-megapiksel bakkamera, et 2200 mAh batteri og operativsystemet. Android 4.2 Jelly Bean.

Den har også Wi-FI, Bluetooth, 3G, GPS og aGPS-tilkobling. Vi kan ikke slutte å kommentere at det er perfekt å ha to telefonlinjer i samme telefon, siden den har et spor for to SIM-kort.

Salgsprisen er 159 euro og kan kjøpes fritt.

Bilde - Wolder presenterer i Spania to nye smarttelefoner

Wolder misparte SMILE

Den samme SMILE har en litt mindre skjerm og holder seg på 4 tommer med en oppløsning på 800 x 480 piksler.

Prosessoren er den samme som WINK og er en Dual Core 1,2 Ghz. Minnet er fremdeles 512 Mb og lagringsplassen er 4 GB utvidbar.

I likhet med sin eldre bror har den Android 4.2 Jelly Bean-operativsystemet og et litt mindre batteri, et på 1500 mAh.

Kameraet bak og foran er på 5 megapiksler. Den har også Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 3G og aGPS-tilkobling. Den har også Dual Sim.

Butikkprisen er 129 euro helt gratis.

Bilde - Wolder presenterer i Spania to nye smarttelefoner

Begge modellene kommer med en beskyttelsesetui for å unngå uønskede riper på terminalen vår. De kan kjøpes i nettbutikken din eller i de forskjellige stedene i kjøpesentre.