contadores Skip to content

Word, Excel og PowerPoint vil snart være kompatible med styreflaten på iPad Pro

iPad Pro Office Word

Som du kanskje vet, ga Apple ut en ny iPad Pro sammen med et magisk tastatur med styreflate. I tillegg gjenopplivet det bitne eplefirmaet iPadOS-programvare for å innlemme og tilpasse driften av hvilken som helst musepeker på skjermen.

Craig Federighi selv viste oss hvordan styreflaten til det nye Magic Keyboard fungerer, flytter markøren på en veldig naturlig måte, men forankrer seg selv i de viktigste punktene i applikasjonene fullstendig automatisk.

Og nå er det utviklerenes tur til å oppdatere applikasjonene sine for å gjøre dem kompatible med det nye musesystemet for kompatible iPad Pro-modeller.

Det kan interessere deg | Netflix lanserer en etterlengtet nyhet, men ikke tilgjengelig for iPhone-brukere for øyeblikket

Microsoft vil oppdatere sin kontorpakke

Microsoft planlegger å legge til støtte for styreflate og mus i applikasjoner Word, Excel og PowerPoint av kontorpakken hans for iPad. Som rapportert av The Verge, vil den estimerte utgivelsesdatoen for disse oppdateringene være om høsten.

Apple introduserte mus og styreflate-system med iPadOS 13.4, en funksjon som er kompatibel med alle iPad-modeller introdusert de siste årene. Når du bruker en styreflate, viser markøren en liten sirkel på skjermen som bare vises når du plasserer en finger på styreflatens overflate. Denne markøren blir til andre former når du flytter den over andre elementer som knapper, ikoner, tekstfelt, etc.

Microsoft-programvareutviklere var veldig raske med å implementere Split View multitasking for iPad i Outlook-appen deres. Og nå vil de gjøre det samme med kompatibiliteten med styreflaten. En funksjonalitet som uten tvil vil være veldig nyttig for mange brukere som bruker Microsofts kontorpakke.