contadores Skip to content

Word og PowerPoint er oppdatert, og du kan nå jobbe med to dokumenter samtidig på iPad

delt visning 2 dokumenter word ipad

Microsoft Office er en av de viktigste applikasjonene som alle burde ha installert på iPad-en. Takk til Word eller PowerPoint iPad-en din er mer som en vanlig datamaskin og de siste nyhetene knyttet til en Microsoft-kontorpakke avslører viktige nyheter.

I forrige uke fortalte vi deg at Office-appene snart skulle komme, en av dem er kompatibiliteten med styreflaten og musen, en av de nye funksjonene til iPadOS som vil forbedre bruken av denne typen apper betraktelig. Nå er både Word og PowerPoint blitt oppdatert med en annen viktig funksjon som vi alle ventet på: støtter allerede Split View-flerfunksjonalitet.

Øk produktiviteten din med den nyeste versjonen av Word og Office

IPad-en har flere måter å jobbe med flere apper samtidig, noe som kan gjøre oss veldig produktive. Vi har to alternativer for å jobbe i multitasking med iPad: Split View og Slide Over. Den første tillater oss å ha to apper samtidig på skjermen, eller for eksempel to vinduer i den samme appen. Slide Over lar oss få flytende apper for raskt å få tilgang til.

Å ha to åpne Word- eller PowerPoint Point-dokumenter samtidig Det er en av de mest etterlengtede funksjonene som lar oss multiplisere produktiviteten. Ikke bare kan vi konsultere to dusin samtidig, disse er “koblet sammen” slik at f.eks. vi kan dra et bilde fra ett dokument til et annet raskt og enkelt.

word split view-2

For å åpne to Word- eller Power Point-dokumenter på iPad-en din, må du bare aktivere Split View med den samme appen. For å gjøre dette, åpne applikasjonen, Word eller Power Point, på iPad, og sveip opp fra bunnen for å få opp dokken. Finn nå Word eller Power Point igjen i dock og dra ikonene til skjermen, til høyre eller venstre for det åpne vinduet. Nå har du det to dokumenter åpnes samtidig og du kan jobbe med dem samtidig.

En nyhet som sikkert blir veldig godt mottatt av alle de som bruker iPad-en sin til å fungere og det bringer oss litt nærmere opplevelsen av en datamaskin med Word og Power Point. Imidlertid støtter ikke Excel for øyeblikket denne funksjonen ennå, du kan jobbe med Excel og en annen app samtidig, men du vil ikke kunne ha to Excel-dokumenter åpne i to vinduer, forhåpentligvis vil det være noe som snart blir integrert med en fremtidig oppdatering. .

Det er absolutt en oppdatering du bør laste ned så snart som mulig, spesielt hvis du ofte jobber med denne typen applikasjoner. Arbeidet med Split View er også veldig behagelig siden det gjør at vi kan endre størrelsen på de åpne vinduene veldig raskt, og samspillet mellom disse to vinduene er ganske enkelt magisk. Nå Word og PowerPoint Point legger til handlekurven for denne nyheten som kom for noen måneder siden, og forhåpentligvis vil ikke innfødt styreflatestøtte være lenge på vei.