World of Goo kommer til Android Market

2D-gutt har gjort spranget til Android Market med World of goo, et spill med indie-preg, at selv om det ikke faller i den kommersielle kategorien, feier du noen plattform.

I dette spillet må vi bygge store strukturer ved bruk av baller som kalles goos, som er delt inn i forskjellige arter, hver med forskjellige egenskaper, for eksempel vil vi ha felles goo, som er på første nivå, og bare tillater to forbindelser om gangen , vanngåer, smeltbare gåser, eføygeos og mange flere varianter. Oppdraget vårt i World of goo, er å redde så mange gåer som vi kan, ta dem til røret som vil være i hvert nivå, men selvfølgelig er det ikke lett, siden du må bruke alle dine mentale ferdigheter, for å lage en struktur som er stabil nok og utnytter de forskjellige ferdighetene. av gåene som vil bli gitt til deg på hvert nivå.

I World of goo Vi vil ha 40 nivåer fordelt på 4 verdener. I tillegg til de gåene de gir oss på hvert nivå, når vi fortsetter gjennom spillet, vil vi samle ytterligere goos i rørene, som vil bli sendt til World of Goo Corporation, en sandkasse hvor vi skal konkurrere med spillere fra forskjellige deler av verden, for å bygge det høyeste tårnet ved hjelp av den innsamlede goo.

Hvis du likte konseptet med World of goo, kan du kjøpe det fra nå av Android Market, på spansk og til en pris av 2,50 euro, men hvis du fortsatt ikke er overbevist, er en demoversjon også tilgjengelig, så du kan prøve dette spillet før du kjøper det. Noe viktig å ta i betraktning er at å begynne å spille World of goo, du må ha Android 2.2 eller en høyere versjon på terminalen din.