Woxter Zielo S9, et annet rimelig spill med Android

Woxter presenterer en ny rimelig Android-smarttelefon. Det handler om Woxter Zielo S9 Den inneholder spesifikasjoner for det nedre mellomområdet til en pris av 169 euro.

Woxter Zielo S9 har en 4,7 tommers IPS-skjerm med HD-oppløsning 1 280 x 720 piksler. Den har OGS-teknologi som reduserer energiforbruket mens du forbedrer bildekvaliteten, takket være produksjonen av skjermen i et enkelt lag.

Bilde - Woxter Zielo S9, et annet rimelig spill med Android

Den har potensielt en 1,3 GHz firekjerners MediaTek-prosessor som følger med 1 GB RAM. Når det gjelder intern lagring, har den 8 GB minne, som kan utvides gjennom microSD opp til 64 GB.

Zielo S9 har en 8 megapiksler kamera med Flash og ytterligere 2 megapiksler foran kamera for videosamtaler og selfies.

Smarttelefonen har 3G-tilkobling, WiFi b / g / n, Bluetooth 4.0 og Dual SIM-støtte for å ha to numre i en enkelt telefon. Kommer med Android 4.2 Jelly Bean, som kan oppdateres.

Denne smarttelefonen skiller seg ut for sin elegante og kompakte design som er redusert til 138,2 x 67,3 x 8,7 mm i dimensjoner og 139 gram i vekt.

Bilde - Woxter Zielo S9, et annet rimelig spill med Android

Woxter Zielo S9, pris og tilgjengelighet

Han Woxter Zielo S9 den er allerede tilgjengelig i hvitt eller svart til en pris av 169 euro med mva inkludert. Telefonen har støtfangere eller beskyttelsesdeksler i sort, rosa, blått eller gjennomsiktig med en ekstra kostnad på 9 euro.

Tabla de contenidos