WWDC 2012 – Mulig ny design av multitasking Bar i iOS 6

Blant nyhetene som vurderes for den nye versjonen av iOS, er det den nye kartprogrammet, opplasting av bilder med kommentarer eller ansiktsgjenkjenning. Imidlertid har noen designere blitt med i forslaget båndtvang og presenterer Apple noen ideer om hvordan det nye multitasking-grensesnittet kan se ut på iOS 6.

Disse designene kommer til oss fra Kanten, et kjent nettsted i Apple-verdenen. For å starte, foreslår de øke størrelsen på multitasking-grensesnittet slik at volumet og noen sangdata er inkludert i lyddelen. Øverst er noen kjente kontroller av apple-musikkspilleren, som Gjenta og Tilfeldig.

Når vi ser på åpne apper, foreslår de også å doble den dedikerte plassen, slik at vi har tilgang til de 8 siste applikasjonene. En knapp tillater det frigjør minnet disse appene bruker, akkurat som om vi lukket dem en etter en. Vi vil også ha øverst søket med Spotlight alltid til stede.

I tillegg foreslår de en ny fane som vi har direkte tilgang til de vanligste innstillingenefor eksempel å slå av og på WiFi og Bluetooth. Dette er noe mange brukere, både iPhone og iPad, roper etter og vi vet ikke hvorfor det ikke er implementert ennå.

Som du kan se, dette er veldig enkle endringer som Apple-ingeniører raskt kan implementere, opprettholde kontinuitet med grensesnittet. Det vil være nødvendig å se om de tar hensyn til forslagene fra Kanten eller ikke.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!