WWDC 2013 arrangeres mellom 10. og 14. juni

Endelig har Apple kunngjort datoene det skal feire i år sin vanlige WWDC. Cupertino-selskapet har besluttet å innkalle utviklere som er interessert i å delta på arrangementet som vil bli avholdt mellom 10. og 14. juni. Som vanlig vil arrangementet bli holdt i San Francisco, spesielt i Moscone Center.

Billetter blir priset til $ 1.599 og vil bli solgt i morgen (25. april 2013) med start kl. 13.00 på den amerikanske østkysten (kl. 07.00 på Spanias fastland, kl. 12.00 på Mexico eller 14:00 i Argentina). Det er vanlig at de til tross for at de har en høy kostnad, går tom i løpet av minutterI tilfelle du vil delta, kan det være veldig viktig å være i rett tid til det bestemte tidspunktet for å unngå at du ikke kan delta.

Programmet for arrangementet er veldig komplett. Den vil ha mer enn 100 tekniske økter om utvikling presentert av Apples egne ingeniører. I tillegg vil Apple Design Awards også bli presentert og deltakere vil kunne samarbeide med utviklere fra forskjellige land i verden (ifølge Apples pressemelding, i fjor hadde de representanter fra mer enn 60 forskjellige land).

Under WWDC kan viktige nyheter relatert til Apple-produkter bli presentert

For de fleste av oss vil det viktigste øyeblikket skje den første dagen. WWDC 2013 åpningsdag Apple-ledere vil ta scenen for å fortelle oss om neste nyheter fra selskapet. I tidligere utgaver utnyttet de denne innledende talen for å vise nye versjoner av iOS, OS X og til og med for å presentere nye produkter (for eksempel presenterte Apple i fjor MacBook Pro Retina på dette arrangementet).

Det er absolutt en begivenhet som veldig forventet av mange mennesker, og som de sier i Slide to Mac, i denne utgaven kunne Apple benytte anledningen til å presentere oss med iOS 7, den nye revisjonen av operativsystemet iPad og iPhone som forventes inkluderer en grensesnittendring fra Jony Ive, etter oppsigelsen av Scott Forstall for noen måneder siden.

Får vi se iOS 7 på WWDC 2013? Ny versjon av OS X? Vil vi se maskinvarenyheter? Vi har selvfølgelig en avtale som vi ikke vil gå glipp av 10. juni.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!