contadores Skip to content

WWDC 2018 4. juni kunne fokusere utelukkende på programvare

Apples WWDC 2018-konferanse starter mandag 4. juni i McEnery Convention Center i San Jose, California. Fra iPadizate vil vi selvfølgelig dekke arrangementet for å holde deg informert om alle nyhetene. Men i dag vet vi allerede noen veldig interessante detaljer om produktene som Apple vil presentere på sin verdensutviklerkonferanse.

Apple vil tilby oss en liten demo som viser alle nyhetene om de nye programvareversjonene i operativsystemene iOS, macOS, tvOS og watchOS. Men hva med maskinvare? Vil selskapet introdusere nye enheter? Hva vil iOS 12 bringe?

Mark Gurman, en populær Bloomberg-analytiker, ønsket å dele sine spådommer om nyheten som Apple kommer til å presentere på WWDC 2018. De er detaljer basert på rykter fra veldig pålitelige kilder, så vi er sikre på at de blir presentert 4. juni.

Det kan interessere deg | Helt klar for WWDC 2018! Apple begynner å dekorere McEnery Convention Center

Hva er nytt for iOS 12 på WWDC 2018

  • En serie verktøy HealthKit IOS 12-innstillingsappen lar brukerne overvåke hvor mye tid de bruker på å bruke sine mobile enheter og individuelle apper.
  • Apple vil presentere lanseringen av ARKit 2, inkludert en ny flerspillermodus i augmented reality-spill. En annen nyhet vil tilby muligheten for å bevege og dra virtuelle objekter på bestemte overflater og områder.
  • Selskapet vil avsløre planene sine om å kjøre universelle apper på både iOS og macOS. Selv om vi ikke vet om de vil vise sin drift eller bare indikerer deres fremtidige lansering.
  • Andre små funksjoner for dempevarsler, foreta videosamtaler og send Animojis på FaceTime.

Vil Apple introdusere maskinvareprodukter?

Dessverre kan Apple utsette oppdateringen av produkter som iPad Pro-linjen eller MacBook-enhetene. Det synes som selskapet vil utelukkende fokusere på iOS, macOS, tvOS og watchOS. Selv om overraskelser ikke utelukkes. Som hvert år har Tim Cook alltid et ess i ermet.

  • Oppdateringer fra 12-tommers macbook og av Macbook Pro Neste gener med Intel-brikker blir avduket senere i år.
  • En ny bærbar PC vil erstatte modellene MacBook Air Det vil også bli vist i september-grunntonen.
  • Den nye iPad Pro med Face ID forventes også å bli avduket “senere”.
  • Nye modeller av Apple klokke Litt større i størrelse, men som vil inkludere kompatibilitet med stroppene til nåværende modeller, vil det neppe bli presentert på WWDC 2018.

WWDC 2018 finner sted Mandag 4. juni på McEnery Convention Center fra 07:00 (halvøy). Fra iPadizate vil vi gjennomføre en bred dekning av arrangementet slik at du ikke går glipp av en eneste detalj.

Spor | Macrumors