WWDC17: Apple introduserer iOS 11 og macOS 10.13 i juni

Det er offisielt! Apple har kunngjort datoen for WWDC 2017, verdensutviklerkonferanse der det bitne eplefirmaet vil presentere fremtidige versjoner av programvaren for iPhone, iPad, iPod, Mac, Apple Watch og Apple TV.

I år har Apple valgt McEnery konferansesenter av Saint Joseph Å presentere iOS 11, macOS 10.13, og nye oppdateringer fra tvOS og watchOS.

WWDC17

Datoen som er valgt for denne konferansen vil være fra 5. juni til 9. juni. For et ønske om å oppdage alle nyhetene! Ekte? ?

Apple å handle San Francisco for San José for WWDC17

Årets Apple Developer Conference 2017 vil markere en stor endring i selskapets historie på grunn av beliggenheten. De fra Cupertino feirer vanligvis WWDC-arrangementet i San Francisco. Men denne gangen vil det være i San José.

Billettsalget starter fra dagen 27. mars Og som tidligere nevnt, konferansen blir holdt på McEnery Convention Center.

McEnery konferansesenter i San José (California).McEnery konferansesenter i San José (California).

Phill Schiller kommenterte at San Jose McEnery konferansesenter har samme størrelse som Moscone Center, med en kapasitet for 5000 utviklere og 1000 Apple-ingeniører.

Apple har takket nei til å avsløre årsaken til byttingen av WWDC, men Phill Schiller sa at San José er et “flott sted” for konferansen. Må du se hvor Apple Campus 2 og Infinite Loop ligger? Vil Apple fortsette å holde Keynotes i San José i årene som kommer? Eller vil du bruke Apple Campus 2 i fremtiden?

Apple Campus 2

Forrige gang Apple holdt en WWDC-konferanse i San José var i 2002, like før eksplosjonen om veksten av selskapet og stjerneproduktene. Billetter til WWDC 2017 vil bli solgt i slutten av mars og vil ha samme pris som tidligere år.

Selvfølgelig, Apple til Live Stream WWDC 2017, Og fra iPadizate vil vi være oppmerksomme og vi vil gjennomføre en bred dekning av arrangementet for å informere deg om alle nyhetene om iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 og watchOS 4.

Kilde | 9to5Mac