iPhone iOS 10

WWDC17: Hvilke nyheter vil Apple presentere i iOS 11?

iPhone iOS 10

Apple kunngjorde offisielt at det skal feire WWDC i 2017 på McEnery Convention Center i San José (California) i begynnelsen av juni, nærmere bestemt den 5..

Under WWDC17 (World Developer Conference) forventes Apple å presentere iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 og watchOS 4.

iOS 10

Denne gangen vil vi fokusere på nyhetene om iOS 11 som Apple kunne introdusere i iPhone og iPad-programvaren. Hold på, for kurver kommer!

Siri

Siri-iOS-10

Apple og utviklerne og ingeniørene kan ha fokusert all sin innsats på å forbedre brukervennligheten til Siri, den virtuelle stemmeassistenten for iPhone og iPad. Med ankomsten av iOS 11 kunne Siri stole på en frakoblet modus. Videre er det spekulasjoner om Siri gir synkronisering med forskjellige enheter og plattformer. Det vil si at en bruker vil kunne sende en kommando fra en iPhone og Siri kan dele handlingen med en iPad og til og med med en Mac.

Teatermodus

Nattmodus

Ryktene om implementeringen av en ny Dark Mode, Night Mode eller Theatre Mode har kommet i flere måneder. Med iOS 11 kunne Apple få det til, og tilbyr en modus med nyanser av mørke og svake farger i brukergrensesnittet til originale applikasjoner. Det kan være fokusert på å spille av video, eller bruke enheter midt på natten.

Mer om iPadizate | Hva ber vi om iOS 11?

Utvidet virkelighet

Apple iPhone 8

En av de beste måtene å forestille seg nyhetene som iOS 11 har i vente, er ved å se på de mest omtalte ryktene om iPhone 7S, iPhone 7S Plus, iPhone 8 og iPhone Edition. Og et rykte som slår hardt inkluderer introduserer augmented reality til FaceTime frontkamera. Å bringe et utvidet virkelighetsgrensesnitt vil innebære muligheten til å gjenkjenne gjenstander fra den virkelige verden ved ganske enkelt å peke på dem med kameraet. Med andre ord, spennende funksjoner venter på oss for apper og spill fra App Store.

Brukergrensesnitt

ios-10-iphone-widgets

Lanseringen av iOS 10 var en liten endring i brukergrensesnittet til det mobile operativsystemet iPhone og iPad. Men minimalismen og den visuelle estetikken til settet har ikke endret seg dramatisk, akkurat som i iOS 7. Men iOS 11 forventes å levere en fantastisk visuell og funksjonell endring. I tillegg kan brukerne med OLED-skjermen ha en alltid låst skjerm med alle tilgjengelige varsler. Det har også gått rykter om implementering av multitasking Splitt utsikt på iPhone.

Utvalgt | Hva trenger iOS 10 for å være perfekt?

Kontroll senter

Kontroll senter

Kontrollsenteret har nå forskjellige paneler og en fornyet stil. Men vi alle avventer ankomst av tilpasning av varene dine. På denne måten kan vi endre knappene for funksjoner som vi bruker mest (Mobildata, Modus med lavt forbruk, Plassering …).

Dette er nyhetene som vi forventer fra iOS 11. Men nå er det din tur. Hva vil du at Apple skal ha med i den nye versjonen av operativsystemet iPhone og iPad?

Spor | 9to5Mac