Xbox 720, det er hemmelige dokumenter som avslører dens egenskaper

Selv om Microsoft har hastet med å slette informasjonen, det har vært mange som har skjermbilder av nettsteder der du kan vite mange detaljer om hva den nye konsollen blir Xbox.

Det 58-siders dokumentet som ble utgitt, beskriver konstruksjonen av et prosjekt som heter Xbox 720 og datert 2010. Dokumentet, som allerede er fjernet fra Mashable-nettstedet, forklarte at den nye Xbox vil ha støtte for bilder med en oppløsning på 1080p og 3D-bilder, skyspill og en ny type Kinect, mer oppdatert. . Dette Kinect 2.0 det vil ha forbedringer i talegjenkjenning, bedre bilde- og stereoprosessering.

Den nye Xbox 720 Det vil prøve å revolusjonere hjemmeunderholdningssystemet som blir mer enn bare en spillkonsoll, siden det vil ha muligheten til å lese Blu-ray-plater og nye Xbox SmartGlasses for glede av 3D-kino. Microsoft håper å selge 100 millioner enheter allerede i 2013, og prisen på Xbox 720 vil være rundt $ 300.

På den annen side snakker disse dokumentene også om spesielle briller for Kinect med kodenavnet til Styrke. I følge informasjonen som ble lekket, har disse nye brillene Wi-Fi og vil tjene til å legge augmented reality-funksjoner til visse spill.

Hilsen fra dypet av bytene.