XBox Durango kan bety slutten på konsoller med optisk plate

Sannheten er at i verden av konsoller det ser ut til at mange ting er i ferd med å endre seg i neste generasjon. Men selv for nå er alt et virkelig mysterium. Så mye at selskaper som ennå ikke har en liste i prototypemodus, som vil være deres neste alternativ for spill, beholder hemmelighetene til nesten alt som skal komme.

Selv om Wii U foreløpig er det eneste tilbudet vi har rundt hjørnet, er internett en filtrering av informasjon som kommer fra både Sony og Microsoft, for Playstation 4 og dens XBox Durango, som ser ut til å bli kalt etterfølgeren til XBox 360.

Vi fra Planeta Red prøver alltid å være klar over denne utviklingen, og i dag har vi lært det XBox Durango kan bety slutten på konsoller med optisk plate

Informasjonen som er lekket indikerer faktisk det Microsoft De vil kvitte seg med den optiske leserenheten i sin neste generasjon konsoller, men foreløpig er det ikke klart hvilket alternativ de vil bruke for å erstatte den. Vi har to igjen: enten går du direkte til nettnedlastinger direkte til harddisken, noe som allerede er mer enn bevist med xbox Live, eller hva som er foreslått fra noen spesialiserte nettsteder: en slags USB-nøkkel.

Sannheten er at det første alternativet virker det mest logiske i dagens verden, men det vil bety å utelate brukere som ikke kan koble konsollen til internett. Derfor kan et halvt alternativ, med fysisk støtte basert på en bærbar enhet som en USB, være det mest levedyktige alternativet. I alle fall vil vi fortsette å informere deg om det er offisielle bekreftelser om XBox Durango