Xbox Elite, den nye trådløse kontrolleren fra Microsoft, kommer snart ut

I begynnelsen av 2013 forårsaket Microsoft ganske mye med presentasjonen av sin nye konsoll, the Xbox One, en konsoll som konkurrerer i det tøffe videospillmarkedet med konkurrenter som Playstation 4 fra Sony og Wii U fra Nintendo.

Xbox Elite Microsoft

Siden lanseringen av Xbox One har det gått mange måneder, og inntil vi ser en ny konsoll, har Microsoft utarbeidet en serie forbedringer for konsollen. Blant disse forbedringene er ankomsten til Xbox Elite, den nye trådløse kontrolleren for Xbox og hvis ankomst forventes 27. oktober 2015.

Xbox Elite reservasjoner og priser

Hvis du vil gjøre en reservasjon for fjernkontrollen, kan du gjøre det fra 23. oktober, direkte på nettstedet til Microsoft, med betingelsen om å motta den på lanseringsdagen for en pris på $ 150, cirka 132 euro, eller hvis du ønsker det, kan du også bestille den sammen med Xbox 500 GB for $ 350.

Xbox Elite-funksjoner

Denne enheten er designet for å ekspert spillere eller som ønsker å få mer kontroll over karakterene vi vil håndtere, samt større bevegelsesfrihet, takket være at du er en trådløs modell.

På grunn av de nye funksjonene er den ikke beregnet på nybegynnere eller tilfeldige spillere som er i læringsfasen …

Spesifikasjoner for Xbox Elite Wireless Controller

På nivået av maskinvare, er en rekke metallkontroller innarbeidet (styrespaker) og digitale styrekontroller (d-pads) metalliske og utskiftbare, i tillegg til “låser” eller aktiveringslåser.

Angående programvare Microsoft introduserer ytterligere tilpasning av kontrollinnstillinger. Dette oppnås gjennom en applikasjon kalt “brukervennlig app”(Enkel å bruke) som gjør det mulig for brukere å endre forskjellige funksjoner og områder for kontrollerne som er ordnet i enheten, for eksempel joystickI tillegg til å endre maksimale og minimale følsomhetsverdier, blant andre mulige endringer, justeres alt etter spillerens preferanser.

Xbox Elite

For mer informasjon, inviterer vi deg til å gå inn i Microsofts offisielle nettsted der du kan få flere detaljer, beskrivelse av dens funksjoner og egenskaper ved Xbox Elite trådløs kontroller, og selv der kan du gjøre et forhåndsinnkjøp, og garantere på forhånd anskaffelse av enheten.