Xbox One, grundig analyse

Xbox One

I det siste presenterte E3 Microsoft den konkurrerende konsollen til PS4, hvorav vi gjorde en grundig analyse i går. Ved første øyekast starter Microsoft-konsollen fra en lavere posisjon enn Sony PS4. På den ene siden er prisen høyere, og på den andre er det spørsmålet om behovet for en internettforbindelse for alle DRM-sjekker. Selv om sistnevnte ser ut til at det kan unngås.

Den gode nyheten for Microsoft er at dette ser ut til å være bare tilsynelatende siden det ser ut til å være det Xbox One og spillene tilbyr en rekke funksjoner og nyvinninger som ingen andre tilbyr. Og når det gjelder prisen, må det indikeres at den inkluderer den nye versjonen av Kinect.

Xbox One, design

Utformingen av Xbox One det bryter med alt som Microsoft hadde presentert i sine tidligere versjoner av konsollen. Xbox One Den har en ekstremt vinklet kropp som minner om PS4. Selv om vi i dette tilfellet ikke vet hvem som var den første som tok i bruk dette designet. Den har samme monolitiske og robuste utseende som sin rival.

Xbox One

På den polerte fronten av konsollen finner vi bare en lasteplass for diskstasjonen (Blu-ray som dens rival) som erstatter det skjøre skivebrettet som var tilgjengelig på Xbox 360. Mens fronten av konsollen Den har en minimalistisk karakter siden den ikke inneholder noen type porter, baksiden er fylt med opptil åtte typer tilkoblinger.

Den mest interessante av disse åtte tilkoblingene er HDMI-tilkoblingen. Siden det er her Microsoft lager Xbox One virkelig være en “alt i ett” -apparat. Siden med Xbox One Vi kommer til å glemme å velge hvilken som er riktig TV-inngang når vi bytter mellom spill / TV / Andre innganger siden nå Xbox One det vil sentralisere alt. Nå med det trelags operativsystemet til Xbox OneÅ bytte mellom TV og videospill vil være like enkelt som å si “Xbox, TV” og “Xbox, Play.”

Xbox One-kontroller

Xbox One, Kinect og GamePad

Til tross for at Microsoft-konsollen vil ha en høyere startpris enn dens rival, må vi huske på at Microsoft-konsollen inkluderer i pakken Kinect. En ny, mer moden versjon med et høyoppløselig kamera som vil gjøre elskere av Microsoft-konsollen og Kinect har det komplette systemet fra begynnelsen.

Xbox One Kinect

Dette er et av punktene som vi sier at underlegenhetsposisjonen som Microsoft-konsollen starter etter E3 bare er tydelig siden Sonys system, ligner på Kinect, PlayStation 4 Eye selges separat.

For videospillstudioer vil det tydeligvis være mer attraktivt å implementere funksjoner rettet mot Kinect enn på Sonys PS4 Eye, bare på grunn av det faktum at 100 prosent av Xbox One De vil ha det nødvendige tilbehøret for å gjøre bruk av dem.

I tillegg snakker Microsoft permanent om fordelene med sin nye Kinect med en databehandling på 2 GB per sekund, mye som gir den et mindre leketøyutseende enn Kinect designet for Xbox 360. Mens Sony er stille og ikke gir mer informasjon om PS4 Eye.

Xbox One-kontroller

Kontrolleren innebygd i Xbox One det er en forbedring, en forbedring av det som for de aller fleste spillere var den beste konsollkontrolleren noensinne er designet. For ergonomi, funksjonalitet og kvalitet når du overfører bevegelser til konsollen.

Endringer som Microsoft har gjort i driveren av Xbox One etter 8 års eksistens er de bare subtile endringer som gjør det enda bedre om mulig.

De mest subtile endringene finnes i de to analoge styrespakene, siden de ikke bare er designet på en mer elegant måte og mindre enn Xbox 360-kontrolleren, men de har også inkludert en mikrotekstur som letter grepet om delen av spilleren

Kontrolleren av Xbox One den presenterer ikke en revolusjonerende forandring fordi den virkelig ikke trengte den. Den nye kontrolleren kan oppsummeres ved at den er den samme kontrolleren som alltid, men justeres slik at den nå blir enda mer behagelig og at de med de nye konturerte joysticken tilpasser seg til et bredt utvalg av håndstørrelser, slik at flere spillere bør kunne å glede seg over spillopplevelsen levert av Microsoft-konsollen.

Xbox One-spill

Den første tingen å si er at i Xbox One vi vil endelig kunne glede oss over Ryse: Son of Rome, spillet som alle Xbox-brukere har ventet lenge på, og som kommer til å kjempe i en voldsom kamp (aldri bedre sagt) med den episke God of War fra Sony med brutal grafikk Crytek som vi har sett på E3.

Xbox One Forza Motorsport 5

Et annet eksklusivt spill som ikke kunne gå glipp av ved lanseringen av Microsoft-konsollen er Forza Motorsport 5. På den annen side slipper Microsoft også Dead Rising 3 som en eksklusiv tittel, i håp om at en horde zombieelskende spillere vil bytte til sin side i denne konsollkrigen.

Xbox One Ryse: Son of Rome

konklusjoner

Til å begynne med ser det ut som om vi allerede har sagt at Microsoft-konsollen kommer ett poeng bak den japanske konsollen etter pris og ved spørsmål om internettforbindelse. Men dette på forhånd er misvisende siden det med hensyn til prisen må tas hensyn til at Microsoft-konsollen inkorporerer Kinect-systemet i salgspakken. Og i tillegg gjør alt-i-ett-funksjonaliteten til Microsoft-konsollen den minst verdig til en posisjon ved siden av PS4 på startstreken for dette løpet som begynner om noen uker.

Hva vi liker med Xbox One:

  • Kontrolleren har forbedret seg om mulig med hensyn til Xbox 360 som allerede var utmerket.
  • Prosessering i skyen øker den allerede høye kraften til Xbox One
  • Den nye versjonen av Kinect

Hva vi ikke liker med Xbox One

  • Pris dyrere enn PS4
  • DRM-policy
  • Internett-tilkobling hver 24. time
  • Designet er mindre elegant enn PS4.