Xbox One, ti grunner til å elske det

Vi har den allerede her, vi har allerede den nye Microsoft-konsollen offisielt presentert og den heter Xbox One. Vi kommer til å gi deg ti grunner til at vi tror vi kommer til å elske denne nye Microsoft-konsollen.

1.- Tilpasses til behov

Før den gode presentasjonen 21. mai, var mange av oss opptatt av at den nye Xbox var for fokusert på multimediaseksjonen og at den ikke fokuserte nok på spill, mens alt dette gikk gjennom hodene våre under presentasjonen av den nye Xbox One Det ble lagt stor vekt på maskinvarefunksjonene til den nye konsollen, så de av oss som var redde for det som ble sagt over, kunne føle seg roligere for øyeblikket.

I tillegg til insistering på maskinvare og funksjoner Microsoft studioer Han kunngjorde at han har 15 eksklusive titler som vil nå Xbox One neste år, hvorav åtte nye franchisetakere.

I tillegg til alt dette fikk vi også se på utvalget av nye titler fra EA Sports som vil komme ut for den nye Xbox One as Fifa 14 og Madden 14 .

De Xbox One Det er utvilsomt endret med tiden, men det forsømmer ikke de tradisjonelle kundene til konsollene, fordi et kjennetegn som forsterker denne ideen er at Xbox One det krever ikke en “alltid på” internettforbindelse for å spille.

Xbox One

2.- Bedre TV-integrasjon

Integrasjonen av TV er en av de mest fremragende og forbedrede applikasjonene til Xbox One. Nå Xbox One Den har en ny funksjon som heter Instant Switch som lar deg enkelt skifte mellom forskjellige live-tv-serier, mens Snap-modus lar brukerne kjøre mer enn en tjeneste når som helst. Du kan for eksempel sjekke e-post mens du ser på en film, for eksempel.

Hjem-skjerm for Xbox One

3.- Stemmekontroll

Da Don Mattrick sa “på Xbox” for å slå på Xbox One han hadde allerede full oppmerksomhet, men stemmekommandoene stoppet ikke der.

Talekommandoer kan brukes til å navigere mellom TV-en og spillet som kjører på konsollen. For eksempel kan du si “se på TV” for, eh … du gjettet det.

Generell anerkjennelse er forbedret kraftig, mens håndbevegelser også kan brukes som en form for kontroll.

4.- Forbedret Kinect

Det visste vi Kinect Det kom til å bli forbedret i den nye generasjonen av Xbox, men ikke at den kom til å utvikle seg så mye at den ville forlate oss så imponert som de har oppnådd.

Den nye sensoren er mye større med et større tilleggsfelt som betyr at flere kan delta med konsollen. Den nye Kinect kan bedre analysere kroppsbevegelser, plukke opp bevegelse på bare 13 milliarddeler av et sekund, og kan til og med oppdage hjerteslag.

Xbox One KinectXbox One Kinect

Den har også et 1080p-kamera for å sikre at bildet som er sett på HD-TV-en ikke forringer.

5.- Eksklusivt innhold

En ting som fortsatte å dukke opp i diskusjoner om spilldelen var det eksklusive innholdet som ville ramme Microsoft-konsollen. EA Sports har kunngjort FIFA 14 vil nå Xbox One utelukkende først, og la til at det hadde blitt opprettet et “spesielt forhold” med Microsoft.Det ble også kunngjort at for den neste DLC av Call of Duty: Spøkelser vil også være eksklusiv for Xbox One først. Disse eksklusive tilbudene vil være et stort trekkplaster for livslange spillere.

6.- Kontroller

Det første som fikk oppmerksomheten rundt kontrolleren Xbox One er at den har opprettholdt sin vinnende formel. Ikke mye har endret seg, la oss si at D-pad er blitt justert og Xbox Hjem-knappen er blitt trykket opp. Men totalt sett har designet alle de gode tingene med 360-kontrolleren med bare noen få små endringer som skal få den til å føles enda mer fantastisk i våre hender.

D-Pad-kontroller Xbox OneD-Pad-kontroller Xbox One

7.- Nok kraft til å møte PS4

I sammenligningen som vi allerede har laget Xbox One Den har nok kraft til å møte Sony-monsteret.

Åtte-kjerne CPU, 8 GB RAM, 500 GB harddisk. Disse funksjonene er mer enn nok til å gjøre konkurransen veldig verdig for Sony-konsollen. Ved siden av Xbox One Inkluderer Blu-ray Disc-støtte. Det er imidlertid en stor forskjell mellom konsoller. Sonys PS4 bruker DDR5-minne mens Microsofts forblir i DDR3. Dette betyr at Sony-konsollen vil ha stor kraft i veldig komplekse oppgaver ved å ha større båndbredde i kommunikasjonen mellom prosessoren og minnet. På den annen side vil Microsoft-konsollen kunne utføre flere oppgaver samtidig, og dermed forbedre ekte multitasking i systemet.

8.- Xbox Live forbedring

Microsoft sa at den nye Xbox Live-tjenesten kommer til å reagere dynamisk på spillere, i tillegg til å bringe DVR-funksjonaliteten som gjør det mulig å spille inn og laste opp bilder til spillet fra internett. Vi vet også at den vil hoppe fra 15.000 til 300.000 servere, som er ganske imponerende i seg selv.

9.- Spielberg produserer et Halo-show for Xbox-eiere.

Det ser ut til at den berømte regissøren og filmprodusenten Steven Spielberg lager en TV-serie basert på videospillet. Halo som i utgangspunktet utelukkende vil være for innehavere av a Xbox One.

Spielbergs Halo-prosjekt

Vi har alltid ventet på en Hollywood-megaproduksjon basert på dette spillet, men vi må nøye oss med en TV-serie, ja, laget av Steven Spielberg.

Når det gjelder selve spillet, ble vi ikke fortalt eller viste noen detaljer 21. mai, så vi håper at det blir presentert på neste E3.

10.- Dette er bare begynnelsen

Fra Microsoft insisterte vi på at denne presentasjonen av Xbox One 21. mai var bare begynnelsen, og en første del som fortsetter på neste E3 som finner sted i Las Vegas, og hvor vi blir lovet mange flere grunner til å være forelsket i denne nye Xbox One.