Xbox One vil ha forbedringer av prestasjonssystemet og nye utfordringer

Xbox One det er fremdeles nyheter, hver dag er det noe nytt, og i dag har vi mottatt informasjon om det nye systemet ditt med prestasjoner og utfordringer. Prestasjonssystemet for Xbox-fellesskapet er allerede kjent, men på Xbox One vil det muliggjøre oppnåelse av «utfordringer» som vil bli lagt til spillerens profil, og selvfølgelig vil motta sin belønning.«Tenk deg for eksempel et spill som lanserer en Weekend Challenge som krever at spillerne skal rekke opp 1 million hodeskudd i løpet av tre dager. Og hver person som deltar og når målene for Challenge, låser opp oppnåelsen og får sin belønning, “sa en representant fra Microsoft til GameSpot.

I tillegg vil det nye Achievement-systemet tillate utviklere å legge til nye Achievements and Challenges etter lanseringen av en tittel: “La oss for eksempel si at et visst spill er kjent i forumene for å ha et minispel som består av sparkende kyllinger. Ville det ikke være utrolig om utviklere, ser at samfunnet liker dette aspektet av spillet, skapte en utfordring basert på det med en belønning?

Hva kan du oppnå med prestasjoner og utfordringer?

  • Du kan låse opp og tjene dine belønninger.
  • Når de er låst opp, blir de lagret i prestasjonshistorien.
  • Hver spiller har en profil som er synlig for andre brukere med alle prestasjonene de har oppnådd.
  • Utviklere kan lansere flere utfordringsutfordringer og låse opp nye deler av spillet etter å ha fullført prestasjoner eller utfordringer.

Alle fullførte utfordringer vil forbli i spillerens profil og vil ikke samle poeng i spillet der testen gjennomføres, i stedet vil det være forbedringer i musikk- og videoprogrammer. Prestasjoner i spillet vil holde merker på det og på Xbox Live.

Hva vil være forskjellen mellom prestasjoner og utfordringer?

Utfordringene vil være knyttet til et bestemt tidspunkt, det vil si at vi vil bli bedt om å nå 3000 poeng på en begrenset tid, og prestasjonene oppnås like alltid som du går gjennom spillet.

Utfordringer kan også stilles på fellesskapsbasis, slik at ett spill kan utfordre alle spillerne på en gang til å tjene sine belønninger.

Det virker som en ganske god idé, vi må se om PlayStation Det vil også inneholde noe lignende for spillerne, vi vil informere deg.