Uncategorized

Xiaomi CC9 Pro er offisiell: dette er den beste mellomklassen produsert av Xiaomi

Vi har nærmet oss i flere uker hva som kommer i dag 5. november. På dette tidspunktet kan vi bekrefte at Xiaomi CC9 Pro er offisiell i Kina. Vi kjenner allerede hele listen over funksjoner, og også alle detaljene i designen. I løpet av ukene har Xiaomi lekket små detaljer om enheten, så mange av spesifikasjonene er ikke en overraskelse for oss. Dette Xiaomi CC9 Pro ankommer for å fullføre mellomkatalogen til selskapet, selv om det bare har en prosessor i mellomtoner, siden resten av komponentene kan få den til å passere, perfekt, for en høy ende.

Denne enheten har flere viktige funksjoner som du bør vite, og som ikke bare blir i et stort kamera med mange megapiksler. Det er allerede offisielt i Kina, og vi vet også når det kommer til Europa. Det vil den gjøre 14. november under navnet Xiaomi Mi Note 10. Det er den samme smarttelefonen med et annet navn enn den kinesiske versjonen.

Et veldig nøye design med buet skjerm og hakk

Selv om Xiaomi har prøvd at hakket ikke er et synlig element i pressebildene, kan vi bekrefte at det er der. Enheten har en veldig godt brukt og buet skjerm. Det er første gang vi ser denne typen design i et mellomtoner, fordi denne typen panel er beregnet på high-end. CC9 Pro oser av kvalitet uansett hvor du serfordi linjene er veldig forsiktige og alle materialene virker av kvalitet.

På baksiden finner vi et glassplate som dekker hele overflaten og noen få sensorer øverst til venstre. Spesielt er det 5 fotografiske sensorer som vi vil snakke om senere. Arrangementet av disse sensorene er ikke veldig vanlig, siden det har blitt arrangert i et sett med tre og deretter to flere atskilt. minner om Huaweis strategi med P20 Pro.

I bunnen finner vi en USB C for lading og en hodetelefonkontakt. Det er tre farger tilgjengelig: sort, hvitt og grønt.

Offisielle egenskaper ved Xiaomi CC9 Pro

Designet er interessant, men uten tvil er det beste funnet i Funksjoner i denne CC9 Pro. Den har gode komponenter og tall som vi ikke forventer å se på et mellomdistanseutstyr. Vi må huske at vi har å gjøre med en mellomdistanseenhet takket være prosessoren, som er en Qualcomm 700-serien.

  • 6,47-tommers OLED-skjerm i FullHD +
  • Qualcomm 730G-prosessor
  • 6 eller 8 GB RAM
  • 128 eller 256 GB lagringsplass UFS 3.0
  • Ryggekamera 5 + 12 + 108 + 20 + 2 megapiksler
  • 32 megapiksler foran kamera
  • Metall og glass kropp
  • USB C, fingeravtrykssensor og lyduttak
  • 5.260 mAh batteri med hurtig lading (30W)
  • Android 9 Pie under MIUI 11

Ja denne smarttelefonen er en mellomtoner beist og det er konsolidert som det mest komplette og interessante alternativet for øyeblikket. Den kommer med en skjerm som ikke bare er godt brukt, men som også har en 400000: 1 kontrastforhold og DCI-P3 fargespekter. Vi er foran et stort panel som vil tilby en representasjon av fargene som vi sjelden har sett i det kinesiske selskapet.

Hvis vi hopper til ytelse, kan vi ikke si at denne CC9 Pro er den kraftigste smarttelefonen på markedet, og det er synd. Selv om Snapdragon 730G Den har god kraft og er den beste i sitt sortiment, vi skulle gjerne sett en Snapdragon 855+ i denne enheten for å gjøre et direkte hopp til høye rekkevidde. Uthev din UFS 3.0-lagring, noe som vi igjen ikke vanligvis ser i mellomklassen.

Men hvis det er noe å fremheve er kamera. Xiaomi har inkludert en serie sensorer på baksiden som gjør denne enheten til en av de mest allsidige. Den første 5 megapikslersensoren er et 5x teleobjektiv som kan tilby opptil 50x zoom, og fungerer sammen med de andre sensorene. Den andre er en sensor 12 megapiksler Det er ment å skyte i portrettmodus og har det særegne som pikslene er 1,4 mikron.

Den tredje sensoren er den mest interessante av alle, siden det er den nye sensoren fra Samsung med 108 megapiksler. Dette vil være ansvarlig for skyte mesteparten av tiden og for å få noen av de høyeste oppløsningene på markedet. Dette betyr ikke at Xiaomi CC9 Pro kommer på markedet med det beste kameraet, fordi flere megapiksler ikke betyr å ha et bedre kamera. Fortsatt er Xiaomi-eksemplene ganske overraskende, og vi gleder oss til å teste kameraet på dette Xiaomi CC9 Pro.

Den fjerde sensoren er en 117-graders vidvinkel med 20 megapiksler og fullfør kvintuplekammeret 2 megapiksler makro sensor å skyte nære gjenstander. Alt dette settet har oppnådd i DxOMark samme poengsum som Huawei Mate 30 Pro, 121 poeng.

Xiaomi CC9 Pro-kameraer

Vi må ikke glemme en annen veldig interessant funksjon som hurtiglading eller batteri. Denne CC9 Pro har en 5 260 mAh-celle, noe vi ikke er vant til å se på nåværende enheter. det er 30W hurtigladning Det vil gjøre at batteriet lades ikke så lenge som forventet.

Pris og tilgjengelighet på Xiaomi CC9 Pro

Han Xiaomi CC9 Pro er offisielt avduket i Kina og det vil gjøre det i Europa om noen dager. Det vestlige markedet vil ankomme som Xiaomi Mi Note 10, men vil ikke gjennomgå noen annen endring utover navnet. For øyeblikket kan vi kjenne til de offisielle prisene for det kinesiske markedet, som, er basert på yuan.

Xiaomi CC9 Pro 6 + 128 – 358 euro

Xiaomi CC9 Pro 8 + 128 – 397 euro

Xiaomi CC9 Pro 8 + 256 – 448 euro

Det er interessante priser, men at vi sannsynligvis vil se oppblåst når terminalen når vårt marked. Vi står overfor et mellomtonerapparat som vil bli dyrere enn resten av selskapets katalog. Vi gleder oss til å se hva Xiaomi fikser pris i markedet og hvilke versjoner det ender med å bringe fra dette Xiaomi CC9 Pro.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK