Xiaomi E4, den første Xiaomi-smarttelefonen som ankom Europa

Xiaomi skal endelig til Europa. Det vil gjøre det med en ny smarttelefon, Xiaomi E4. Nettopp dette vil være broren til Xiaomi Mi 4 som de nylig har lansert i det asiatiske markedet.

Den europeiske versjonen av Xiaomi Mi4 vil bli kalt Xiaomi E4, en smarttelefon som lover god valuta for pengene.

Xiaomi E4, spesifikasjoner

Xiaomi E4 vil være en high-end med spesifikasjoner som passer til enhver nåværende smarttelefon. Potensielt vil bære Qualcomm Snapdragon 801 firekjerners 2,5 GHz prosessor, ledsaget av 3Gb RAM.

Den ville ha to versjoner i henhold til intern lagring, en 16 GB og den andre 64 GB. Skjermen på Xiaomi E3 ville være 5 tommer med Full HD-oppløsning og tetthet på 441 dpi. Det vil også ha et 3080 mAh batteri.

Selvfølgelig ville den ha WiFi, Bluetooth, GPS-tilkobling og støtte for europeiske 3G-nettverk uten problemer. Den ville komme med den nyeste versjonen av Android med MIUI-grensesnitt.

Bilde - Xiaomi E4, den første Xiaomi-smarttelefonen som ankom Europa

Xiaomi E4, pris og tilgjengelighet

Det var forventet at han skulle gjøre det Xiaomi E4 kommer i september til Europa men vi kan allerede finne det hos noen distributører. Selvfølgelig vil det ta omtrent 15 dager å bli sendt.

Prisen i mangel av bekreftelse ville være over 394 euro på dette tidspunktet. Xiaomi har ikke bekreftet det, selv om produktet allerede finnes i Europa med spesifikasjonene og den oppgitte prisen.