Los móviles Black Shark recibirán las novedades de MIUI 11

Xiaomi lanserer en ny mobilgamer denne måneden med SD 855+

Xiaomi var et av de første selskapene som lanserte i telefoner å spille. Disse enhetene har svært avansert high-end maskinvare og estetikk som vanligvis er likt av nisjen gamer. I dag har vi nyheter om en ny mobil som kommer fra selskapet i juli. Igjen vil det bli kunngjort under Black Shark-undermerke og det vil ha et navn som er veldig likt den forrige modellen. Vi vet fremdeles ikke mange detaljer, men denne nye terminalen vil være en versjon Black Shark 2 vitamin. Alt peker på at det blir kalt Black Shark 2 Pro og det kommer med bare noen få forbedringer. Det er høyst usannsynlig å være en totalrenovering.

The Black Shark 2 ble annonsert for bare noen måneder siden, så det ville ikke være mye fornuftig å gi ut en helt fornyet versjon midt på året. Det vet vi allerede Xiaomi har ikke noe problem å fylle inn enhetskatalogen din med minimale forskjeller, så dette Black Shark 2 Pro kunne komme med en unik nyhet.

Black Shark 2 Pro kommer med Qualcomm Snapdragon 855 Plus

For et par dager siden fortalte vi deg at Qualcomm hadde kunngjort en forbedring av Snapdragon 855-prosessoren. Denne nye brikken heter Snapdragon 855 Plus og det kommer med en og annen forbedring. Noen benchmarks har avslørt at forskjellen i ytelse vil være minimal mellom de to prosessorene, og alt tyder på at forbedringen vil være i prosessorens effektivitet. Den nye Black Shark 2 Pro Den vil komme med denne prosessoren i henhold til informasjonen som selskapet selv har publisert på Weibo.

Vi vet også at den vil bli presentert offisielt 30. juli, en ganske tidlig dato. Det vil gjøre det i Kina, og det er veldig sannsynlig at denne terminalen ikke når frem til markeder som Europa. I Spania kan vi for tiden kjøpe Black Shark 2 Og det ville ikke gitt mye mening for selskapet å investere en stor sum penger i å lage en internasjonal versjon av en mobil med liten forbedring.

Selv om flere detaljer om denne enheten ikke er kjent, tyder alt på at den ikke vil være veldig forskjellig fra den nåværende Black Shark 2. Noen detaljer om designet kan være oppdatert, men det ser ut til at den store forskjellen vil være i prosessoren. Vil det være verdt det? Hvis vi tar en titt på ytelsen til det nye Qualcomm Snapdragon 855 Plus alt peker på ikke.

Kilde | Weibo