contadores Saltar al contenido

Xiaomi Mi 10 Youth Edition kommer for å utvide serien med funksjoner tilpasset de yngste og til en lavere pris

Det vet vi allerede Xiaomi Mi 10-serie er høykvalitetsmobilen til dette suksessrike selskapets sesong, selv om det er tillatt en mer beskjeden plass med Xiaomi Mi 10 Lite. Vel, denne gangen blir vi presentert for en enda yngre mobil i denne serien, og den er rettet mot dette unge publikummet, med et lett design og et bredt utvalg av lyse farger. Men ikke forsøm aspekter som et stort minne, en rask og høy prosessor og 5G-støtte. Det handler om Xiaomi Mi 10 Youth, en enhet som ikke bare kutter og tilpasser, men også inkluderer nye og interessante elementer, for eksempel et teleskopkamera med en zoom opp til 50x. La oss se…

Funksjoner i Xiaomi Mi 10 Youth

Vi skal kjenne til kjennetegn ved Xiaomi Mi 10 Youth:

Display og design

Mobilen tar av med et utmerket AMOLED-skjerm som opprettholder optimal Full HD + -oppløsning 2400 × 1080 piksler, alt i stort 6,57 tommer diagonal. Andre tekniske nivå spesifikasjoner er 800-biters lysstyrke og HDR10 + -teknologi. Ved design blir hakket i en dråpe vann adoptert på toppen av skjermen for selfie-kameraet, og det er kombinert med tynne kanter, en profil som også er slank og elegant som holder seg under 8 mm (7,88). Og hva er viktig hvis du tenker på unge mennesker, en rekke ganske attraktive farger.

Xiaomi Mi 10 Youth kommer med et attraktivt design og i forskjellige fargerXiaomi Mi 10 Youth kommer med et attraktivt design og i forskjellige farger

Minne, prosessor og operativsystem

Når det gjelder den interne konfigurasjonen, kan du ikke gå glipp av den viktige premiumprosessoren fra Qualcomm, the Snapdragon 765G. Dette brikkesettet integrerer moderne 7nm-teknologi som optimaliserer ytelsen og er også tilpasset for støtte 5G… To elementer som de som leter etter en enhet som oppfyller de høye kravene til multimedia og spill, absolutt ikke vil forakte. Medfølgende er Adreno 620 grafikkort, og alt kombinert med sjenerøse minneversjoner. Vi har en RAM i 6 GB eller 8 GB av typen LPDDR5 og en ROM av typen UFS 3.0 på 64, 128 eller 256 GB i lagring. Og når det gjelder operativsystemet, selvfølgelig Android 10. Den gode nyheten er at oppdateringen til den helt nye tilpasningen, som nettopp har blitt offisiell, er garantert. Det er den MIUI 12-grensesnitt, som er “tatt ut av ovnen”.

Batteri

I autonomi går alt bra hvis vi vurderer 4160 mAh kapasitet og en hurtigladning på 22,5 W.

kameraer

Og når det gjelder fotograferingssystemet Xiaomi denne gangen gir oss en hyggelig overraskelse. Ikke bare i design, som holder modulen synlig og rektangulær på moten, men fordi den inkluderer en firekamera med imponerende spesifikasjoner. Vi har en 48 MP hovedsensor Sony IMX586 merke, en 8 MP ultra vidvinkelsensor med 120 graders amplitude, en ToF sensor og en periskopisk teleobjektiv med 50x digital zoom. Dette i tillegg til OIS og makrofunksjoner opptil 2 cm. Det bør avklares at 50x digital zoom oppnås ved å kombinere 5x optisk zoom og 10x hybridzoom. Flott, en oppgradering som slår Lite-modellen i serien. Når det gjelder frontkameraet i hakket, har det en unik sensor på 16 MP for selfies.

tilkobling

Som elementer i tilkobling har vi Dual 5G-støtte (SA og NSA), ved sub-6-frekvenser. Den har også dual-band ac wifi, Bluetooth 5.1, GPS og NFC-tilkobling. USB Type-C-porten teller også, og fingeravtrykssensor er integrert under skjermen. I lyd har vi lyd på høyt nivå og 3,5 mm lydkontakten er ikke utelatt.

Xiaomi Mi 10 Youth bringer firkamera med periskopssensor opp til 50xXiaomi Mi 10 Youth bringer firkamera med periskopssensor opp til 50x

Pris på Xiaomi Mi 10 Youth

For øyeblikket var det bare i Kina presentasjonen av den nye mobilen, og vi vil vente på utgivelsen til markedene. Det spekuleres til og med om det er med noe alternativt navn. I det asiatiske landet er dette Xiaomi Mi 10 Ungdomspris:

  • For versjonen med 6 GB RAM og 64 GB ROM, omtrent 273 euro å endre.
  • Versjonen med 6 GB RAM og 128 GB ROM, tilsvarer 300 euro.
  • Mi 10 Youth med 8 GB RAM + 128 GB ROM vil koste 326 euro å endre.
  • Og den kraftigste, med 8 GB RAM + 256 GB ROM, vil ha en verdi som tilsvarer 365 euro.

Konklusjoner og meninger om Xiaomi Mi 10 Youth

Xiaomi Mi 10 Youth Det er en premium mellomtoner-mobil med attraktive spesifikasjoner i alle seksjoner, som ikke forsømmer noe element for å opprettholde nivået som skiller Xiaomi Mi 10-serie. Og tilsynelatende til en pris-karakteristikk som bare dette merket har lov til å tilby.

Offisiell side av Xiaomi i Spania